Göztepe'de Kader Haftaları

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor'un 6, 2'nci İnegölspor'un da 3 puan gerisinde 3'üncü sırada yer alan Göztepe'de kalan 4 hafta maçları hem takımın hem de oyuncuların kaderini çizecek. Teknik direktör Metin...

21 Kasım 2014 Cuma 13:34
Göztepe'de Kader Haftaları






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor'un 6, 2'nci İnegölspor'un da 3 puan gerisinde 3'üncü sırada yer alan Göztepe'de kalan 4 hafta maçları hem takımın hem de oyuncuların kaderini çizecek.
Teknik direktör Metin Diyadin'in yaklaşan ara transfer döneminde 28 kişilik kadroyu 24'e indireceğini ve takviye yapılacağını açıklamasının ardından, futbolcuların gösterecekleri performans, kalıp kalmayacaklarını belirleyecek. Ayrıca 4 maçta 12 puan hedefleyen sarı-kırmızılıların alacağı sonuçlar da şampiyonluk yarışındaki rotasını çizecek.
Metin Diyadin'in henüz beklentileri karşılayamayan futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenilirken tecrübeli çalıştırıcı, "Takımda hazır hale gelemeyen isimler var. Kalan 4 hafta herkes için çok önemli. İlk devreyi zirvede ya da zirveye en yakın konumda bitirmeliyiz. Transfer sezonunda mutlaka hareketlilik yaşanacak. Aramıza katılanların olacağı gibi kulüple ilişkisi kesilenler de olacaktır" yorumunu yaptı.
Pazar günü oynanacak Kocaeli Birlikspor maçının hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de cezalı Sabutay, Ertuğrul ve Hasan'ın yanı sıra sakat kaleci Egemen ile Cihan forma giyemeyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.