Göztepe'de seferberlik

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bitime 5 maç kala lider Bandırmaspor'u 2 puan geriden takibini sürdüren Göztepe'nin bu hafta oynayacağı maç için seferberik ilan edildi. Yönetim, pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak Ankaragücü...

31 Mart 2015 Salı 14:14
Göztepe'de seferberlik






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bitime 5 maç kala lider Bandırmaspor'u 2 puan geriden takibini sürdüren Göztepe'nin bu hafta oynayacağı maç için seferberik ilan edildi.
Yönetim, pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak Ankaragücü maçının açık tribün bilet fiyatını 1 TL'ye indirdi, 15 TL olan kapalı tribün bilet fiyatı ise sabit kaldı. Bu karşılaşmada açık tribünü doldurmayı hedefleyen Göztepeli taraftarlar, Mithatpaşa, Güzelyalı, Karataş, Göztepe, Balçova ve Üçkuyular semtlerini bayraklarla donatmak için harekete geçti.
TARAFTARDAN KÜFÜRE KARŞI KAMPANYA
Bu arada taraftarlar, sosyal medyada küfüre karşı de harekete geçti. En küçük bir küfürlü tezahüratta seyircisiz oynama cezası alacaklarını hatırlatan taraftarlar, "Küfür etme, yakındakine de ettirme" sloganıyla temiz tribün kampanyası başlattı.
DİYADİN: "TRİBÜNLERİ DOLUSGÖRMEKR İSTİYORUZ"
 İzmir'de 3 maç daha oynanacağını hatırlatan teknik direktör Metin Diyadin ise, "Bu müsabakalarda tribünleri dolu görmek istiyoruz. Biz şampiyonluğa inandık. Taraftarımızdan bizi ateşlemelerini bekliyoruz. Futbolcusu, teknik ekibi, yönetimi ve taraftarı bir olup, şampiyonluğu kazanacağız" dedi.
YÖNETİMDEN BAYRAK ÇAĞRISI
Göztepe 2'nci Başkanı Fatih Dalan, şampiyonluk yolunda herkesin kenetlenmesi gerektiğini söyledi. Göztepe'nin şampiyon olduğu 1977-1978 ve 1980-1981 sezonlarındaki birlikteliğin yeniden oluşması çağrısında bulunan Fatih Dalan, "O tarihi dönemlere bizzat şahit oldum. Herkesin evinin camında ve balkonunda Göztepe bayrakları asılıydı. O yıllarda yaşayan veya doğmamış olan tüm kişilerin bayraklarını sandıklarından çıkarmalarını rica ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.