GÖZTEPE'NİN ERÇAĞ AŞKI

GÖZTEPE, sezon başından sonra ara transfer döneminde de Denizlisporlu Erçağ'a talip oldu. Sezon başında transfer görüşmesi yapılan ancak Denizlispor'la anlaşan sağ kanat için girişimler yeniden başladı. Denizlispor'da 11 maçta görev...

20 Aralık 2014 Cumartesi 14:19
GÖZTEPE'NİN ERÇAĞ AŞKI






GÖZTEPE, sezon başından sonra ara transfer döneminde de Denizlisporlu Erçağ'a talip oldu. Sezon başında transfer görüşmesi yapılan ancak Denizlispor'la anlaşan sağ kanat için girişimler yeniden başladı. Denizlispor'da 11 maçta görev alan ancak ağları sarsamayan 28 yaşındaki oyuncunun da Göztepe'ye sıcak baktığı öğrenildi. 
Sırasıyla Lüleburgazspor, Karşıyaka, Adana Demirspor ve Denizli formaları giyen Erçağ, PTT 1'inci Lig'de 14 maçta 21 gol attı. Göztepe'nin listesinde Nazilli'den sağ bek Lider, Adanaspor'dan stoper Ozan, Balıkesirspor'dan santrfor Muğdat ve Osmanlıspor'dan eski futbolcusu Şaban var. Göztepe ara transfer döneminde en az 3 takviye yapacak. Sarı kırmızılıların Antalya'daki ilk etap kampı yarın başlayacak. Kadrodaki 24 oyuncuyla Belek'te kampa girecek Göztepe 10 günlük etapta özel maç yapmayacak.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.