Göztepe'ye umut rakamları

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta üst üste 3 beraberlikle son 9 haftaya lider Bandırmaspor'un 5 puan gerisinde 2'nci sırada giren Göztepe'ye istatistikleri umut oldu. Göztepe, profesyonel liglerdeki 126 takım arasında PTT 1'inci...

04 Mart 2015 Çarşamba 13:42
Göztepe'ye umut rakamları






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta üst üste 3 beraberlikle son 9 haftaya lider Bandırmaspor'un 5 puan gerisinde 2'nci sırada giren Göztepe'ye istatistikleri umut oldu.
Göztepe, profesyonel liglerdeki 126 takım arasında PTT 1'inci Lig'deki Giresunspor'la birlikte deplasmanda yenilgi almayan 2 takımdan biri konumunda bulunuyor. Ligde 9 Kasım'da Sakarya'da oynadığı Pazarspor mücadelesinden bu yana 13 maçtır bileği bükülmeyen Göztepe, 20 maçtır yenilmeyen 3'üncü Ligde Tuzlaspor'dan sonra en uzun süreli yenilmezlik serisi yakalayan ikinci takım oldu. Geçen sezon ligin son bölümü ve play off'ta üst üste 9 maç kazanan sarı kırmızılılar, aynı seriyi bu yıl da yakalayıp şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.