GÜREŞ ANTRENÖRÜ SEMİNERİ ANTALYA'DA BAŞLADI

TÜRKİYE Güreş Federasyonu'nun kurumsallaşma vizyonu doğrultusunda Antalya'da düzenlenen eğitim ve gelişim semineri, yaklaşık 300 antrenörün katılımıyla başladı. Ramada Plaza Otel'de yapılan seminer, federasyon başkanvekili Oktay Aktaş'ın...

17 Aralık 2014 Çarşamba 13:39
GÜREŞ ANTRENÖRÜ SEMİNERİ ANTALYA'DA BAŞLADI






TÜRKİYE Güreş Federasyonu'nun kurumsallaşma vizyonu doğrultusunda Antalya'da düzenlenen eğitim ve gelişim semineri, yaklaşık 300 antrenörün katılımıyla başladı.
Ramada Plaza Otel'de yapılan seminer, federasyon başkanvekili Oktay Aktaş'ın açılış konuşmasıyla başladı. 'Yeni güreş kurallarının günümüz güreşine yansımaları', 'Uluslararası düzeyde başarılı olmuş güreşçilerin kişilik özellikleri', 'Stratejik Plan', 'Antrenman ve müsabaka öncesi ile sonrasında ısınma ve soğuma' ve 'Serbest güreşte teknik taktik yaklaşımlar' konuları, Yard.Doç.Dr.Ramazan Savranbaşı, araştırma görevlisi Mehmet Gül, Güreş Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı İbrahim Cicioğlu ve milli takım eski teknik direktörleri Ata Karataş ile Yakup Topuz'un sunumlarıyla anlatıldı. Seminer, değerlendirme konuşmaları ve fikir alış verişleriyle devam etti.
Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, bu tür etkinliklerin Türk güreşini daha ileriye götüreceğini belirterek, katılımcılara başarılar diledi.
Antrenör Eğitim ve Gelişim Semineri, 19 Aralık 2014 Cuma günü sona erecek.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.