Hakem Deniz Çoban TV canlı yayında özür diledi

Kasımpaşa - Çaykur RizeSpor 6. hafta maçını yöneten hakem Deniz Çoban karşılaşma sonrası katıldığı TV programında milyonlarca izleyicinin huzurunda her iki takımdan da yaptığı hatalar için özür diledi. Çoban'ın bu tavrı futbol camiasından büyük alkış topladı

28 Eylül 2015 Pazartesi 22:38
Hakem Deniz Çoban TV canlı yayında özür diledi






Hakem Deniz Çoban TV canlı yayında özür diledi:


Türk Futbol tarihinde bir ilk. Maç sonrası bir hakem canlı yayında hem taraftarlardan hem de maçını yönettiği iki takımdan, karşılaşma sırasında yaptığı hatalardan dolayı özür dileyerek, adeta gönülleri fethetti... Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçının son dakikasında tartışmalı bir penaltı kararına imza atan hakem Deniz Çoban, mücadele sonrası özür diledi.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 6. haftasında oynanan ve 1-1'lik skorla tamamlanan Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçı sonrası tarihi bir an yaşandı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmanın son dakikasında Karadeniz temsilcisi adına tartışmalı bir penaltı kararına imza atan hakem Deniz Çoban, mücadelenin ardından İstanbul ekibinin teknik direktörü Rıza Çalımbay'dan özür dilediğini ifade etti.

BU KARARI ALMAK ZORUNDAYDIM

Yayıncı kuruluşun canlı yayınına katılan hakem Çoban, "Hem Rizespor'un aleyhine yaptığım hatalar için, hem de Kasımpaşa'nın aleyhine yaptığım hatalar için çok üzüldüm. MHK'dan ve TFF'den özür diliyorum. Kendimle ilgili bir karar vermem gerektiğini düşünüyorum. Bir hakemin yapmaması gereken bir şeyi yapmam gerektiğinin farkındayım. Çok üzgünüm. Kimsenin yapmadığını yaptım, içeriye girer, girmez gördüm. Anlatamıyorum duygularımı. Ona rağmen tebrik ettiniz. Ben her iki takıma da teşekkür ediyorum. Hiçbir hakemin yapmadığı bir şey yapıyorum. Belki kariyerimin sonuna geliyorum, ama ikinizden de özür diliyorum" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 28.09.2015 22:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.