Hamit Altıntop'un sol dizine atroskopi uygulandı

İSTANBUL, () - GALATASARAY'da sol diz iç menisküsünde yırtık tespit edilen milli futbolcu Hamit Altıntop, cerrahi operasyon geçirdi. Sarı-kırmızılı kulüp, Liv Hospital'da Doç. Dr. Uğur Haklar ve Opr. Dr. Yener İnce tarafından Hamit...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 21:48
Hamit Altıntop'un sol dizine atroskopi uygulandı






İSTANBUL, () - GALATASARAY'da sol diz iç menisküsünde yırtık tespit edilen milli futbolcu Hamit Altıntop, cerrahi operasyon geçirdi.

Sarı-kırmızılı kulüp, Liv Hospital'da Doç. Dr. Uğur Haklar ve Opr. Dr. Yener İnce tarafından Hamit Altıntop'un sol dizine başarılı bir atroskopi uygulandığını açıkladı.

Opr. Dr. Yener İnce, Hamit'in çok başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirterek, "Menisküsün tek parçası çıkarıldı. Hamit bize güvendi, Almanya'ya gitmedi. Erken karar verildi, ameliyat oldu. Hamit yarın taburcu olur, 4 hafta içinde de antrenmanla başlar" ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.