İki ülke arasında ki kriz futbola da sıçradı

Rusya Futbol Federasyonu iki ülke arasındaki gerginlik sebebiyle takımlarının ocak ayındaki Türkiye kamplarını iptal ettiklerini açıkladı.

26 Kasım 2015 Perşembe 15:58
İki ülke arasında ki kriz futbola da sıçradı






Türkiye ile Rusya’da yaşanan kriz nedeniyle Rus kulüpleri Antalya’da yapacakları kampları iptal ettirmeye başladı.

Türkiye ile Rusya arasında uçak düşürülmesi ile başlayan kriz futbola da sıçradı. Rusya Futbol Federasyonu, futbol kulüplerinin kış kamplarını Türkiye’de yapmaması kararını aldı.

Russianfootballnews’te yer alan habere görde Rusya Futbol Federasyonu yöneticisi Igor Lebedev, bu kararı “Federasyon, Türkiye ile Rusya arasındaki politik durumu gözteterek, ocak ayında Rus kulüplerinin Türkiye’de kamp yapmaması kararını aldı.” ifadelerini kullanarak kamuoyuna duyurdu.

Antalya’ya yılda yaklaşık 2500 kulüp geliyor. Bu kulüplerin yarıya yakınını Rus kafileler oluşturuyor. Rus kulüpleri hem daha kalabalık bir şekilde gelip hem de Antalya’da daha uzun süre kaldıkları için Turizm gelirlerinin yaklaşık yüzde 75’İni sağlıyordu.
Son Güncelleme: 26.11.2015 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.