İlk finalist Fransa oldu

Dünya Kupası yarı final maçında Belçika'yı 1-0 yenen Fransa ilk finalist oldu.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 08:28
İlk finalist Fransa oldu






İlk finalist Fransa oldu

    Dünya Kupası yarı final maçında Belçika'yı 1-0 yenen Fransa ilk finalist oldu.2018 Dünya Kupası Yarı Final turunda Belçika ile karşılaşan Fransa sahadan 1-0 galip ayrıldı ve Dünya Kupası tarihinde 12 yıl sonra finale yükselmeyi başardı. Karşılaşma iki takımın da temkinli oyunu ile başladı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Belçika’nın üstün futbolu ile geçerken Fransa ikinci yarıya çok hızlı başladı.

   İkinci yarının başlamasının üzerinden henüz 5 dakika geçtiğinde Horozlar Griezmann’la sağ köşe gönderinden kullandığı köşe vuruşunda Umtiti ile skoru 1-0’a getirmeti başladı.Fransa’nın bulduğu golün ardından Belçika skoru eşitlemek için çok caba sarf etsede Fransızlar skoru korumayı başardı ve mücadele Fransa’nın 1-0 üstünlüğe ile sonuçlandı. Alınan bu sonuç ile Horozlar 12 yıl sonra bir kez daha isimlerini finale yazdırmayı başardı.Fransızlar  bu akşam 21.00'de , oynanacak İngiltere-Hırvatistan maçının galibiyle karşı karşıya gelecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.