İNEGÖLLÜ TARAFTARLARDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

GEÇTİĞİMİZ sezon oynanan İnegöl Belediyespor-Fenerbahçe Erkekler Ligi voleybol maçında tribünlerde istenmeyen olayların yaşanması üzerine tribün liderleri bugün ortak bir basın açıklaması yaptı. Tribün liderleri adına açıklamalarda...

19 Aralık 2014 Cuma 22:05
İNEGÖLLÜ TARAFTARLARDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI






GEÇTİĞİMİZ sezon oynanan İnegöl Belediyespor-Fenerbahçe Erkekler Ligi voleybol maçında tribünlerde istenmeyen olayların yaşanması üzerine tribün liderleri bugün ortak bir basın açıklaması yaptı.

Tribün liderleri adına açıklamalarda bulunan Ultraslan İnegöl grubu başkanı Ömer Bekil, 'Bildiğiniz üzere pazar günü ilçe salonunda İnegöl Belediyespor ile Fenerbahçe arasında voleybol maçı gerçekleşecek. Ne yazık ki geçen sene istenmeyen olaylar bizim kontrolümüz dışında gerçekleşti. Biz bu sene bu tarz olaylar yaşanmaması için, Beşiktaş Çarşı grubu, İnegöl Genç Fenerbahçeliler grubu, Bursaspor Teksas grubu Galatasaray Ultraslan İnegöl grubu ve İnegölspor tribünlerinin amigosu Tevfik taşkın ile bu açıklamayı gerek duyduk. Bizim sağ duyululuğumuzu tüm sporseverlerin göstermesini, dostluk içinde bir müsabaka olmasını ve sporla bilinen İnegöl’ümüzü tüm Türkiye’ye lanse etmek istiyoruz. Tüm ilçe halkımızı maça davet ediyoruz ve İnegöl Belediyespor’umuzu desteklemeye davet ediyoruz'' dedi.



FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.