İnegölspor Başkanı Güç: Şampiyonluk Hedefi İçin Sarıyer’i Yenmeliyiz

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, hafta sonu oynanacak olan Sarıyer müsabakası ile ilgili olarak basın toplantısı düzenledi. Sezon boyunca bütün maçların önemli olduğunu...

23 Ekim 2014 Perşembe 16:59
İnegölspor Başkanı Güç: Şampiyonluk Hedefi İçin Sarıyer’i Yenmeliyiz






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, hafta sonu oynanacak olan Sarıyer müsabakası ile ilgili olarak basın toplantısı düzenledi.
Sezon boyunca bütün maçların önemli olduğunu dile getiren İnegölspor Başkanı Eşref Güç, "Sarıyer maçı da bunlardan bir tanesi. Sarıyer bizim rakibimiz, Sarıyer'e puan kaybetme durumunda onlara can veririz. Sarıyer'i yenmek zorundayız. Raif’in sakatlığı var. Belki oynayamayacak. Başka eksiğimiz yok. Umut bağladığımız bazı futbolcular var, onlarda şu an düşüş görüyoruz, istenileni veremediler. Mesela Okan Deniz. Ben ondan hala umutluyum, inşallah patlama yapacak. Okan biraz patlama yapmış olsa İnegölspor’un işi daha da kolaylaşacaktır. Sarıyer maçında inşallah seyircimizin desteği ile 3 puanı alacağız. Uzun bir maratondayız. Hedefimiz ilk önce şampiyon olabilmektir. Play off sonraki düşüncemiz. Bu şampiyonluğun bir parçası da Sarıyer maçıdır. İnşallah oradan da 3 puan alacağız" dedi.

FOTOĞRAF 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.