İnegölspor-kardemir Karabükspor Yarın Oynuyor

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda yarın İnegölspor ile karşılaşacak olan Spor Toto Süper Lig takım Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Bizi zor bir maç bekliyor" dedi. ANTRENMAN YAPTILAR Takımına İnegöl İlçe...

29 Ekim 2014 Çarşamba 14:08
İnegölspor-kardemir Karabükspor  Yarın Oynuyor






ZİRAAT Türkiye Kupası'nda yarın İnegölspor ile karşılaşacak olan Spor Toto Süper Lig takım Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Bizi zor bir maç bekliyor" dedi.
ANTRENMAN YAPTILAR
Takımına İnegöl İlçe Stadı’nda bir çalışma yaptıran Tolunay Kafkas, şunları söyledi:
"İnegölspor Türk futboluna damga vurmuş kulüplerden bir tanesi. Biz kendi açımızda içinde bulunduğumuz durumu oldukça zor. 8 oyuncumuz sakatk. Bunların dönüşlerinde özellikle 2'sin 3'nün çok uzun süreli olmasından dolay ciddi sıkın içerisindeyiz. Ligdeki pozisyonunuzda oynadığımız futbolla doğru orantılı değil. Bizim hedefimiz lig. Yarın bizi çok zor bir maç bekliyor. Şansların eşit olduğunu düşünüyorum."
İNEGÖLSPOR'DAN ÇEKİNİYORUZ
Bir basın mensubunun inegöspor'da çekiniyor musunuz? Sorusuna ise Kafkas, "Tabi çekiniyoruz. Bizim önceliğimiz lig. İnegölspor Türk futboluna önemli oyuncular yetiştirmiş bir kulüp. İyi bir takım. Hocaları benim arkadaşım. Yani işimiz oldukça zor işin gerçeği bu" diye konuştu.
İNEGÖLSPOR GRUPLARI HEDEFLİYOR
İnegölspor teknik direktörü Şaban Yıldırım ise, "Bizim hedefimiz gruplara kalmak. Sezon başındayken bu hedefi koymuştuk. Diğer yandanda tabiî ki ligde yolumuzdan dönmek istemiyoruz. O bakımdan bu hafta üç tane maç birini oynamış olduk. Sarıyer maçı ikincisi Kardemir Karabükspor maçı sonrada hemen arkasından Hatayspor maçı. Kardemir Karabükspor bence ligin iyi takımlarından bir tanesi" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.