İngiliz Milli futbolcu gece kulübünde garsona sarkıntılık etmek suçundan sorgulanıyor

Faruk ZABCI, Londra-(Fotoğraflı) İngiltere'de oynayan yıldız futbolcularla ilgili skandal haberlere bir yenisi daha eklendi. En yüksek tirajlı pazar gazetelerinden The Sun on Sunday gazetesinin "İngiltere yıldızı garson kız saldırısında"...

26 Nisan 2015 Pazar 23:06
İngiliz Milli futbolcu gece kulübünde garsona sarkıntılık etmek suçundan sorgulanıyor






Faruk ZABCI, Londra-(Fotoğraflı)

İngiltere'de oynayan yıldız futbolcularla ilgili skandal haberlere bir yenisi daha eklendi. En yüksek tirajlı pazar gazetelerinden The Sun on Sunday gazetesinin "İngiltere yıldızı garson kız saldırısında" manşetli birinci sayfa haberine göre, İngiliz milli futbolcularından Aaron Lennon (28), Manchester'de gittiği gece kulübünün VIP bölümünde genç garson kıza saldırıda bulunduğu suçlamasıyla polis tarafından sorgulanıyor.



Everton'dan kiralık olarak Tottenham'a giden Aaron Lennon, garson kızı tokatladığı ve üstünü parçaladığı ileri sürüldü. Manchester'deki gece kulübünün locasında meydana gelen saldırıda yüzünün morardığını söyleyen genç kız, "Beni kavradı, tokatladı ve üstümü parçaladı" diyerek şikayetçi oldu. Locada Aaron Lennon'un arkadaşlarının da bulunduğu iddia edildi.



Manchester'deki Kinky Lips gece kulünde olayın olduğu gece, Amerikalı Rapçı Trey Songs'u dinlemek için yüzlerce kişinin bulunduğuna da dikkat çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.