İnter Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal şifresiz yayınlıyor?

30 Temmuz 2016 Cumartesi 23:01
İnter Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal şifresiz yayınlıyor?






İnter ile Bayern Münih arasında Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçı bu gece. Bayern Münih ikinci kez bir İtalyan takımına karşı bu turnuvada futbol oynayacak. İlk mücadelesi Milan’a karşı olmuştu. Milan normal süresi 3-3 beraberlik ile sonuçlanan mücadelede penaltı atışlarında Bayern Münih takımını yenmeyi başarmıştı.

Bayern Münih Inter maçı şifresiz mi hangi kanalda?
Mücadele şifresiz olarak Kanal D ekranlarından naklen seyredilebilecek. Bayern Münih Inter mücadelesi Türkiye saati ile 00.05’te başlayacak. Cumartesiyi Pazar’a bağlayan gece bu müsabaka oynanacak.

YAYINLAYAN KANALLAR
Kanal D, 6?Eren (den) / HD, Arena Sport 2 HD (cro), Arena Sport 3 (serbia), beIN Sports FRANCE 2 / HD, Digi Sport 1 (hun) / HD, Digi Sport 1 (rom) / HD, Digi Sport 1 (svk) / HD, EuroSport Norge HD, Fox Sports 2 HD (nederland), La Sexta (España) / HD, MATCH! Futbol 1 / HD, MATCH! TV / HD, Nova Sports 1 (hellas) / HD, Ring.bg / HD (bTV Sports), Setanta Sports Eurasia, Sky Sports 3 (uk) / 3HD, Sport 1 (Germany) / HD, Sport 1 Israel SD / HD, Sport TV1 (slovenia), Sport TV2 (portugal) / HD


Yeni teknik direktör Carlo Ancelotti ile Bayern Münih yoluna devam ediyor. Daha önce Milan’da Paris’te Madrid’de teknik direktör olarak yer almış olan başarılı isim Carlo Ancelotti Münih takımının başına geçti.


Bayern Münih takımında bir Türk oyuncu Uluslar arası Şampiyonlar Kupasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Manchester City ile oynanan maçta golü bulan isim Erdal Öztürk’ün performansı dikkat çekti.

Almanya’da dünyaya gelen Türk futbolcu Erdal Öztürk’ün performansı yurt dışı basında da çok konuşuldu. Henüz 20 yaşında olan Erdal Öztürk, attığı golün yanı sıra oynadığı oyun ile de dikkat çekmeyi başardı.

Hoffenheim’a 2011 yılında dahil olan orta saha oyuncusu Erdal Öztürk; Bayern Münih’in ikinci takımına transfer olmuştu.

Inter’de ise Roberto Mancini’nin takımdan ayrılacağı yönünde ki iddialar son dönemde çok sık duyuluyor. İtalyan basının önde gelen haber kaynakları Mancini’nin takımdan ayrılacağına kesin gözü ile bakılıyorlar.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.