İşimiz Daha Bitmedi

Turkish Airlines (THY) Euroleague'de Final Four'a kalan ve 15-17 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenecek final maçlarında mücadele edecek olan Fenerbahçe Ülker'de büyük mutluluk yaşanıyor.

21 Nisan 2015 Salı 14:02
İşimiz Daha Bitmedi






İşimiz Daha Bitmedi 

Turkish Airlines (THY) Euroleague'de Final Four'a kalan ve 15-17 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenecek final maçlarında mücadele edecek olan Fenerbahçe Ülker'de büyük mutluluk yaşanıyor.

Genel Menajer Yardımcısı ve Takım Menajeri Ömer Onan, Final Four'u sonuna kadar ifade ettiklerini vurguladı.

Maçın ardından FB TV'ye konuşan Ömer Onan, şu ifadeleri kullandı: "Çok mutluyuz. Sona kadar hak ettik. Sezon başından itibaren yükselen bir grafiğimiz var. Maccabi Electra Tel Aviv'e karşı üstündük. Yapılan yatırımlar, Fenerbahçe-Ülker işbirliği müthiş bir sinerji oldu. Avrupa'nın en iyi hocası ve genel menajeri bizde. İlk adımı attık. Final Four çok önemli. Devam etmeliyiz. Şampiyonluğa oynamalıyız. Kimseden çekinmemeliyiz. Senelerdir verilen emek bu. Biraz keyfini yaşadıktan sonra çalışmalara başlayacağız. Maçın öncesinde ve sonrasında Başkan Aziz Yıldırım aradı. Herkes inanmıştı, . Maccabi serisinden önce de Başkanımız maçlara geldi. Murat Ülker'de maçlara geldi. Çocuklar da gerekeni saha içinde yaptılar. Bütün Fenerbahçe camiasına hayırlı uğurlu olsun. Çok mutluyuz. Şans Final Four'u değil. Her açıdan ne kadar hak ettiğimizi gösterdik."

Cenk Renda: "Bu zafer, inancın zaferi"

Fenerbahçe Ülker Basketbol Operasyonları Koordinatörü Cenk Renda Maccabi zaferi sonrası Fenerbahçe TV mikrofonlarına konuştu.
Bu zaferin bir inanç zaferi olduğunu ifade eden Renda, "Hepimize hayırlı olsun. Bu zafer inancın zaferi. Bu takım inandı. Herkes gördü. Üstümüzde baskı vardı. Hakemler bu baskıya müsaade etti. Sonuç olarak kazandık. Ne mutlu Fenerbahçeliyim diyene. Futbol Takımımız da kazandı. Onları da tebrik ediyorum. Madrid'de de bu takım en iyisini yapacak. Galibiyeti çocuklarıma ve eşime armağan ediyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Ülkerli Oyuncuların Zafer Yorumları

Maccabi Electra Tel Aviv'i seride 3-0 yenerek, adını Euroleague'de Final Four'a yazdıran Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın oyuncuları, maçın ardından FB TV'ye şu açıklamalarda bulundu:  

SERHAT ÇETİN: "Fenerbahçe camiasının Türkiye'ye armağanı olsun."

KENAN SİPAHİ: "Hak ettik. Taraftarımız da hak etti."

SEMİH ERDEN: "Maç bizim dedim. Maçın böyle biteceğini tahmin ettim. İşimiz daha bitmedi, Madrid'te de başaracağız"

OĞUZ SAVAŞ: Çok mutluyuz. 9 yıldır uğraştığımız Final Four bu seneye nasip oldu. Herkesi tebrik ediyorum. İnşallah bu mutluluğu Madrid'de de yaşarız."

MELİH MAHMUTOĞLU: "Hak ettiğimiz yerdeyiz. Herkesin emeğine sağlık."

EMİR PRELDZİC: "Hayatımın en mutlu günü. Çok mutluyuz. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum."

JAN VESELY: "Bizi sonun kadar destekleyen taraftarlarımıza armağan olsun."

NİKOS ZİSİS: "Final four için bu galibiyet gerekliydi. Tarihi bir gün. Tarihi bir an yaşatıyoruz camiaya. Taraftarlarımıza armağan ediyoruz bu galibiyeti. Takım arkadaşlarım, teknik ekip, sonuna kadar hak ettik. Final Four'da da elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

NEMANJA BJELİCA: "Müthiş bir zafer. Son şampiyonu evinde yendik."

ANDREW GOUDELOCK: "Madrid'e gidiyoruz. Siz taraftarlarımız için."

LUKA ZORİC ve BOGDAN BOGDANOVİC de galibiyeti camiamıza armağan ettiler.

İstanbul-DHA

Son Güncelleme: 21.04.2015 14:03
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe Ülker
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.