İsmail Kartal Bıraktı

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynadığı son lig maçının ardından açıklama yapan İsmail Kartal Fenerbahçe Teknik Direktörlük görevini bıraktığını açıkladı.

30 Mayıs 2015 Cumartesi 20:57
İsmail Kartal Bıraktı






 İsmail Kartal Bıraktı

   Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynadığı son lig maçının ardından açıklama yapan İsmail Kartal Fenerbahçe Teknik Direktörlük görevini bıraktığını açıkladı.

   Fenerbahçe'nin son üç haftada şampiyonluğu kaybetmesinden sonra .taraftarlar tarafından  yoğun protesto edilen ve istifa etmesi beklenen İsmail Kartal son maçına çıktıktan sonra görevi bıraktı.Yaptığı basın toplantısında İsmail Kartal şunları söyledi.
    "Ta ki kurşunlanıncaya kadar oynadığımız futbol ve coşkumuz ortadaydı, inancımız da tamdı. Kurşunlanma olayından sonra takımımızın psikolojisi ve dengesi bozuldu. Özellikle yabancı oyuncular ülkelerine gitmek istediler. Bu oyuncuları ülkemizde tutabilmek, inandırmak, çalıştırmak, onları motive etmek kolay değildi. Kurşunlanma olayında Sayın Cumhurbaşkanımızın arayarak bize destek ve güven vermesi beni çok mutlu etti. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Altınordu maçını hiç unutmuyorum. Kupa maçında 50-60 kişi vardı, eşim ve çocuğum tribündeydi, sahada genç oyuncularımız vardı. O 50-60 Fenerbahçelinin hem bana ve aileme hem de sahadaki genç çocuklara yaptığı hakaretleri ölünceye kadar unutmayacağım.Çok yalnız kaldık, bu süreçte yalnız bırakıldık. Birçok imkanlarımız kısıtlıydı. Takım içinde ekonomik anlamda da büyük sıkıntılarımız vardı. Transfer yapamadık, zaman zaman oyuncuların alacaklarını ödeyemedik. Hiçbir zaman bunları sağda solda konuşmadık, anlatmadık. Görevi bırakıp kaçıp gitmedik de. Bu şartlar altında taşlandık, yuhalandık, kurşunlandık... Görevimin başında kaldım.Bu takım şampiyonluk mücadelesi veren üç büyükler içinde, en az mağlup olan, en az gol yiyen, şampiyon takım kadar gol atan bir takım. Avrupa'nın en yaşlı ikinci, ülkemizin en yaşlı birinci takımı olmasına rağmen, koşularda, fizik mücadelelerde en üst sıralardaydık ve birçok teknik istatistiklerde önde bir takım olarak ikinci olabildik. Ne oldu da şampiyon olamadık? Bütün taraftarlarımızın, futbol kamuoyunun burayı çok iyi irdelemesini istiyorum. Bizler burada geliriz geçeriz. Bir Fenerbahçeli olarak hiçbir zaman görevden kaçmadım. Sonuna kadar en iyi şekilde hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Bu kadarını yapabildik.Şampiyon olarak ayrılmak için hep Allah'a dua ettim, olmadı, nasip değilmiş, buraya kadarmış. Bu süreç içinde ekibime çok teşekkür ediyorum. Galatasaray sezon başından beri iyi oynamasa da bireysel becerilerle şampiyon oldu. Hamza Hamzaoğlu ve ekibini tebrik ediyorum. Beşiktaş'ın da güzel futbolundan dolayı Bilic'i kutluyorum. Başarısız gibi algı olsa da kabul etmiyorum."
   Bu arada Fenerbahçe Tv'den İsmail Kartal'a eleştiri geldi.
   Görevi bırakırken Yönetim Kurulu'una ve Aziz Yıldırım'a teşekkür etmeyen İsmail Kartal'a tepki gösteren FB TV yorumcuları olayı kınadılar.

Son Güncelleme: 30.05.2015 21:03
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçeİsmail Kartal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.