İspanya Ligi Puan Durumu Ve Son Gelişmeler

İspanya liginde ilk haftalarda kendinden bekleneni veren 2 büyük takım Real Madrid ve Barcelona, liderliği son haftalara kadar paylaşıyorlardı.

24 Ekim 2018 Çarşamba 17:41
İspanya Ligi Puan Durumu Ve Son Gelişmeler






İspanya Ligi Puan Durumu Ve Son Gelişmeler


İspanya liginde ilk haftalarda kendinden bekleneni veren 2 büyük takım Real Madrid ve Barcelona, liderliği son haftalara kadar paylaşıyorlardı.

 

Ancak Real Madrid takımındaki hızlı düşüş nedeniyle, şu an 5. sıraya kadar gerilemiş görünüyor. Barcelona da bu sene inişli çıkışlı şekilde ligde devam etmesine rağmen liderliğini kimseye kaptırmamış durumdadır. Fakat bu yılın en önemli sürprizlerinden biri Alaves takımı oldu. Zira şu an son hafta itibarıyla ispanya ligi puan durumu üzerinde 2. sırada yer alıyor. Aynı zamanda 3. ve 4. sıralarda Sevilla ve Atletico Madrid bulunmaktadır. Yine de sezon yeni başladı ve bu 5 takım arasındaki puanlar oldukça yakın konumlanmış durumdadır.

Avrupa Futbolunda Son Durumlar

Dünyanın bütün farklı ülkelerinden milyonlarca insan Avrupa futbol ligi puan durumu sıralamasını öğrenmek için sürekli olarak takip içerisindedir. Özellikle İngiltere, Almanya ve İspanya gibi önemli ligler büyük takımları ve yıldız oyuncularıyla her zaman olduğu gibi en çok merak edilen ligler arasında yer almaktadır. Ancak bu sene Bayern Münih ve Real Madrid gibi büyük takımların sürpriz inişleri, bu takımı tutan taraftarları hem şaşırtıyor hem de üzüyor. Fakat İngiltere liginde Manchester City geçen sene olduğu gibi bu yıl da hızını kesmeden şampiyonluğa doğru yürüyor. Ancak lig henüz yeni başladı ve ne olacak belli olmaz. Zira İngiltere premier ligi gibi önemli bir lig bünyesinde Manchester United, Arsenal ve Chelsea gibi sürekli şampiyonluğa oynan dünyanın en büyük takımları yer alıyor.

Türkiye Ligi Sürprizlerle Devam Ediyor

Özellikle futbol ligi adına puan durumu konusunda Türkiye ligi oldukça sürprizli şekilde devam ediyor. İyi başlayan ama daha sonra istenmeyen sürprizler yaşayan Beşiktaş ve Galatasaray, bu sebepten dolayı puan farkını açamadılar. Özellikle Fenerbahçe'nin neredeyse küme düşme potasına girecek olması, camia açısından büyük bir korkuyla ve endişeyle takip ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.