İspanya'da krosçulardan büyük başarı

GUADALAJARA, () - İSPANYA'da düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Kupası'nda mücadele eden Türk takımları, üç birincilik ve üç ikincilik elde etti. İspanya'nın Guadalajara kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Yarışmaları,...

01 Şubat 2015 Pazar 22:39
İspanya'da krosçulardan büyük başarı






GUADALAJARA, () - İSPANYA'da düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Kupası'nda mücadele eden Türk takımları, üç birincilik ve üç ikincilik elde etti.

İspanya'nın Guadalajara kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Yarışmaları, gençler ve büyükler kategorilerinde yapıldı. Şampiyonada başarılı bir performans sergileyen Türk takımları, üç birincilik ve üç ikincilik kazandı.

Genç erkeklerde Kocaeli Darıca Belediyesi 19 puanla şampiyonluğa ulaşırken, aynı kategoride Fenerbahçe 46 puanla ikinci sırayı elde etti. Genç bayanlarda ise Fenerbahçe 22 puanla birinci, Bursa Büyükşehir Belediye Spor 32 puanla ikinci oldu. Büyük kadınlarda Üsküdar Belediye Spor 27 puanla birinci olurken, büyük erkeklerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi 55 puanla ikinci sırada yer aldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.