İstanbul Üniversitesi-hatay Büyükşehir Belediyesi: 68-65

BASKETBOL Federasyonu tarafından Gemlik’te düzenlenen Kadınlar Türkiye Kupası C Grubu karşılaşmalar bugün yapılan maçlarla sona erdi. İkinci tura yüklesecek ilk takımı belirleyecek olan günün ikinci karşılaşmasında İstanbul Üniversitesi...

25 Ekim 2014 Cumartesi 19:24
İstanbul Üniversitesi-hatay Büyükşehir Belediyesi: 68-65






BASKETBOL Federasyonu tarafından Gemlik’te düzenlenen Kadınlar Türkiye Kupası C Grubu karşılaşmalar bugün yapılan maçlarla sona erdi. İkinci tura yüklesecek ilk takımı belirleyecek olan günün ikinci karşılaşmasında İstanbul Üniversitesi BGD, Hatay Büyükşehir Beledilesi ile karşı karşıya geldi. İstanbul Üniversitesi maçın ilk yarısını 30-23 önde kapamayı başardı. İstanbul Üniversitesi BGD, karşılaşmayı 68-65 kazanarak Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden sonra ikinci tura yükselen son takım oldu.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.