İzmir’de olaylı derbi

ERKEKLER Voleybol 1'inci Ligi Klasman Etabı’nda İzmir’de oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi taraftarlar olay çıkardı. Müsabaka öncesi Alsancak Kordon'da Beşiktaşlı bir taraftarın sol bacağından bıçaklanmasıyla sonuçlanan...

18 Nisan 2015 Cumartesi 15:08
İzmir’de olaylı derbi






ERKEKLER Voleybol 1'inci Ligi Klasman Etabı’nda İzmir’de oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi taraftarlar olay çıkardı. Müsabaka öncesi Alsancak Kordon'da Beşiktaşlı bir taraftarın sol bacağından bıçaklanmasıyla sonuçlanan gerginlik yaşayan taraftarlar, Atatürk Voleybol Salonu’nda da karşılıklı küfürlü tezahüratlar yaptı. Karşılaşmanın başlayacağı sırada Beşiktaşlı taraftarlar parke zemine ses bombası atarken, Fenerbahçeliler sahayı konfeti yağmuruna tuttu.
Bir süre olayların yatışmasını bekleyen hakemler Zeki Bocutcu ve Ersin Altıparmak, patlayıcı maddelerin sahaya atılmasının sürmesi üzerine yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına gitti. İki tribünden de sahaya meşaleler atıldı. Çevik kuvvet polisleri, olayları sürdüren Beşiktaşlı taraftarları salondan dışarı çıkardı. Saat 14.00’te başlaması gereken derbi yaklaşık 1 saat 30 dakika gecikmeli start alabildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.