İzmir'de Stat Sıkıntısı

İZMİR'de Alsancak Stadı'nın çürük raporuyla kapatılmasının ardından Atatürk Stadı'nın zemininin de 2 haftalığına bakıma girmesi bu tesislerden yararlanan 4 kulübü kapı kapı dolaşıp stat arar hale getirdi. Hafta içinde Türkiye...

01 Kasım 2014 Cumartesi 12:50
İzmir'de Stat Sıkıntısı






İZMİR'de Alsancak Stadı'nın çürük raporuyla kapatılmasının ardından Atatürk Stadı'nın zemininin de 2 haftalığına bakıma girmesi bu tesislerden yararlanan 4 kulübü kapı kapı dolaşıp stat arar hale getirdi. Hafta içinde Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor'u Menemen'de ağırlayan Altay, yarın Kahramanmaraşspor'u Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda konuk edecek. Karşıyaka, yarın Samsunspor'la sezon başından bu yana olduğu gibi ilçeye 35 kilometre mesafedeki Buca Arena'da rakip olacak.
Kupada Ofspor'la Turgutlu'da karşılaşan Altınordu, Atatürk Stadı'na yalnız tek maçlığına kavuştu. Geçen hafta Kayserispor'la elektronik bilet sistemi faaliyete giren Atatürk Stadı'nda oynayan Altınordu, gelecek hafta Antalyaspor'u yine Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırlamaya hazırlanıyor. Bu sezon iç saha maçlarında Atatürk Stadı'nı mesken tutan Göztepe ise 9 Kasım'da Pazarspor'u konuk edeceği stadı hala bulamadı. Göztepe, Kuşadası, Turgutlu, Tire gibi alternatifleri değerlendiriyor.
TEK SIKINTISIZ BUCASPOR
İzmir merkezinde stat sıkıntısı çekmeyen tek profesyonel futbol kulübü Bucaspor. Sarı lacivertliler kullanımındaki inşaatı 2009 yılında tamamlanan Buca Arena'yı Karşıyaka'yla paylaşıyor. Spor Toto 3'üncü Lig'deki Balçova Yaşamspor da iç saha maçlarını Kemalpaşa Ulucak Stadı'nda oynuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.