İzmir'in 2 takımı Karşıyaka ve Göztepe:"Ezeli rakip ebedi dost"

İZMİR'in iki ezeli rakibi Karşıyaka ile Göztepe'nin küçük futbolcuları, örnek bir organizasyonla bir araya geldi. Karşıyakalılar, İzmir U13 Ligi'nde hayatlarında ilk kez derbi oynayacak iki takım futbolcularını,. maç öncesi Bostanlı'da...

19 Nisan 2015 Pazar 13:31
İzmir'in 2 takımı Karşıyaka ve Göztepe:






İZMİR'in iki ezeli rakibi Karşıyaka ile Göztepe'nin küçük futbolcuları, örnek bir organizasyonla bir araya geldi.
Karşıyakalılar, İzmir U13 Ligi'nde hayatlarında ilk kez derbi oynayacak iki takım futbolcularını,. maç öncesi Bostanlı'da kahvaltıda ağırladı. Yeşil kırmızılı küçük futbolcular, rakiplerini ayakta karşıladı. Kariyerlerinin ilk derbisine kol kola giden Karşıyaka ve Göztepeliler, şiddetin gündemden düşmediği sporda örnek mesajlar verdi.
Karşıyaka Altyapı Koordinatörü Rıza Tuyuran, futbolun dostluk ve kardeşlik oyunu olduğunu belirterek, "Çocuklarımız ilk kez derbi maçta sahaya çıkacak. Karşıyaka ve Göztepe'nin ezeli rakip olmasının yanı sıra kardeş olduklarını da gösterdik. Futbolcularımız herkese örnek olsun"dedi.
Göztepe Altyapı Koordinatörü Yüksel Can da sporda şiddetin ortadan kalkması gerektiğini belirterek, "Çocuklarımız rakiplerine saygı ve sevgi duymayı öğreniyorlar. Maçlarımıza kardeşlik olgusuyla çıkacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.