İzmirli Taraftarlardan Ortak İsyan

İZMİR'deki Karşıyaka, Göztepe, Altay, Bucaspor, Altınordu ve İzmirspor taraftarları kentteki stat sıkıntısı ve kente yeni yapılacak 2 stadyumla ilgili tartışmalar ile ilgili aynı bildiriye imza atarak hükümet ve yerel yönetimi...

08 Kasım 2014 Cumartesi 13:38
İzmirli Taraftarlardan Ortak İsyan






İZMİR'deki Karşıyaka, Göztepe, Altay, Bucaspor, Altınordu ve İzmirspor taraftarları kentteki stat sıkıntısı ve kente yeni yapılacak 2 stadyumla ilgili tartışmalar ile ilgili aynı bildiriye imza atarak hükümet ve yerel yönetimi eleştirdi.
Karşıyaka, Göztepe, Altay, Bucaspor, Altınordu ve İzmirspor taraftarlarının ortak yayınladığı, 'İzmir Tribün Emekçileri' imzalı bildiride hükümet, hem de yerel yönetimlerin tavrı eleştirildi. "İzmir sahipsiz mi?" başlıklı bildiride, kentteki takımların 85 yıllık Alsancak Stadı ve altetizm için tasarlanmış 43 yıllık Atatürk Stadı'na mahkum edildiğine dikkat çekildi.Taraftarın ortak açıklamasında, şöyle denildi:
"12 yıllık iktidarında Türkiye'nin dörtbir yanına onlarca stat yapıp İzmir'i görmezden gelen de, 10 yıldır kentin belediye başkanlığını yapıp stat kazandırmayan, tam 2 stadyum yapılacakken ortaya çıkıp itiraz eden de, spora duyarsız kalan iş adamları da bizim için bir. İster 'Dava açıldı, ruhsat verilmedi' diyerek kazma vurmayan iktidar, ister sürekli yokuş yapan muhalefet. İster Gürsel Aksel'e ister Uzundere'ye, ister Yalı'ya ister Çiğli'ye yepyeni statlarımızı istiyoruz. Alsancak ve Atatürk Stadı'nın modernleştirilmesini istiyoruz."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.