İznik Ultra’da zafer İngiliz Campbell’ın

TÜRKİYE'NİN en büyük uluslararası ultra maratonu olma özelliği de taşıyan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen İznik Ultra'ya bu yıl 27 ülkeden 600 atlet katılıyor. 17 Nisan gecesi 00.00'da başlayan 136 kilometrelik ultra maratonu İngiliz...

18 Nisan 2015 Cumartesi 16:51
İznik Ultra’da zafer İngiliz Campbell’ın






TÜRKİYE'NİN en büyük uluslararası ultra maratonu olma özelliği de taşıyan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen İznik Ultra'ya bu yıl 27 ülkeden 600 atlet katılıyor. 17 Nisan gecesi 00.00'da başlayan 136 kilometrelik ultra maratonu İngiliz atlet David Campbell kazandı.
95 sporcunun start aldığı yarışta İngiliz atlet David Campbell 13 saat 28 dakika ile birinciliği aldı. Yarışın gece yarısı tamamlanması bekleniyor.
Yarışın ikinci günü 83 kilometrelik Orhangazi Ultra Maratonu ve 42 km’lik Narlıca dağ maratonunun startı verildi. Dağ maratonu Bursa Vali Münir Karaloğlu’nun startıyla başladı. Yarış öncesi tüm atletlere başarılar dileyen Münir Karaloğlu, "İznik Ultra'yı dünya çapında bir organizasyon haline tüm katılımcılar, gönüllüler ve Bursa halkı getirdi, hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.
HALK KOŞUSU YARIN
Yarışların son gününde ise en yoğun katılımın olduğu halk koşusu yapılacak. Bu parkurda koşacak atlet sayısı yöre halkının da katılımıyla 1.300 kişiyi bulacak.Dereceye girenlere ödülleri yarın düzenlenecek olan törenle Bursa Valisi Münir Karaloğlu tarafından verilecek. İznik Ultra’nın en heyecanlı yarışı olan 10 kilometrelik halk koşusu Pazar günü saat 10.00’da başlayacak. Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun da koşacağı yarışın ardından ödül töreni yapılacak. Etkinlik Koray Candemir’in konseriyle son bulacak.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.