Jandarmadan öğrencilere basketbol maçı sürprizi

GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te jandarmalar, kırsal bölgelerde yaşayan ilk ve ortaokul öğrencilerini basketbol maçına götürdü. Öğrenciler, ilk kez tribünde basketbol karşılaşması izledi. İl Jandarma Komutanlığı personeli, kırsal bölgelerde...

28 Şubat 2015 Cumartesi 21:02
Jandarmadan öğrencilere basketbol maçı sürprizi






GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te jandarmalar, kırsal bölgelerde yaşayan ilk ve ortaokul öğrencilerini basketbol maçına götürdü. Öğrenciler, ilk kez tribünde basketbol karşılaşması izledi.
İl Jandarma Komutanlığı personeli, kırsal bölgelerde yaşayan ilk ve ortaokul öğrencisi 30 çocuğu akşam saatlerinde evlerinden araçlarla alarak Karataş Spor Salonu'na götürdü. Daha önce tribünde basketbol karşılaşması izlemeyen öğrenciler, Türkiye Basketbol Ligi’nde Royal Halı Gaziantep ile Darüşşafaka Doğuş karşılaşmasını izledi. İlk kez salonda basketbol maçı izleyen çocuklar, zaman zaman tezahüratlarda da bulundu. Öğrenciler Darüşşafaka Doğuş'un, Royal Halı Gaziantep'i 72-69 yendiği karşılaşmanın ardından yeniden evlerine götürüldü, aileleri ise jandarmalara teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.