Josef de Souza "Farklı olan ne? Ben anlamadım."

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Josef de Souza, olaylı Beşiktaş derbisinin ardından Instagram'dan tepki gösteren bir paylaşımda bulundu.

20 Nisan 2018 Cuma 09:06
Josef de Souza "Farklı olan ne? Ben anlamadım."






Josef de Souza "Farklı olan ne? Ben anlamadım."

   Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Josef de Souza, olaylı Beşiktaş derbisinin ardından Instagram'dan tepki gösteren bir paylaşımda bulundu.Tolga Zengin’le Fenerbahçe taraftarı arasındaki tartışmayı yatıştırmaya çalışan Şenol Güneş yaralandı.

   Maçın hakemleri mücadelenin tatil edilmesine karar verildi. Tribünden gelen madde sonrası başına 5 dikiş atılan Şenol Güneş, tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mücadelenin ardından Fenerbahçe'nin Brezilyalısı Josef de Souza, olayların soğumasının ardından Instagram hesabının hikaye kısmından tepki gösteren bir paylaşımda bulundu. Geçmişte oynanan mücadelelerden Kjaer ve Hasan Çetinkaya'nın fotoğraflarını kullanan Josef, "Farklı olan ne? Ben anlamadım." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeJosef De Souza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.