Judo Grand Prix Samsun 2015 başladı

GRAND Prix Samsun 2015 Judo Turnuvası, bugün yapılan karşılaşmalarla başladı. Uluslararası Judo Federasyonu'nun (IJF) en prestijli organizasyonlarından olan Grand-Prix Samsun 2015 Judo Turnuvası, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılan ilk...

27 Mart 2015 Cuma 13:08
Judo Grand Prix Samsun 2015 başladı






GRAND Prix Samsun 2015 Judo Turnuvası, bugün yapılan karşılaşmalarla başladı.
Uluslararası Judo Federasyonu'nun (IJF) en prestijli organizasyonlarından olan Grand-Prix Samsun 2015 Judo Turnuvası, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılan ilk gün mücadelesi ile nefesleri kesti. Turnuvaya 68 ülkeden 500 sporcu, Türkiye ise 26'sı bayan toplam 51 judocuyla katıldı.
Grand-Prix Genel Koordinatörü Mehmet Yılmaz, turnuva hakkında şu bilgileri verdi:
"Dünyadaki 20 organizasyondan bir tanesi. IJF bu organizasyonu, bize 3 yıldır veriyor. Milli takımımız 7 bayan 7 erkek toplam 14 sıklette 51 sporcu ile mücadele ediyor. 4-5 sıklette olimpiyat barajını aşacak 2 kızımızın olmasını bekliyoruz. Bizim asıl hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatları."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.