Kadıköy'de heyecan dorukta

 UĞUR DEMİRKIRDI - İSTANBUL / Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi öncesi Sarı-Kırmızılı oyuncular zemini kontrol etmek için sahaya çıktı. Stat hoparlörlerinden yükselen şarkı, tribünleri coşturdu. Galatasaraylı futbolcular...

08 Mart 2015 Pazar 19:06
Kadıköy'de heyecan dorukta






 UĞUR DEMİRKIRDI - İSTANBUL /

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi öncesi Sarı-Kırmızılı oyuncular zemini kontrol etmek için sahaya çıktı. Stat hoparlörlerinden yükselen şarkı, tribünleri coşturdu. Galatasaraylı futbolcular sahaya çıktığı anda Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Emel Sayın'dan "Duydum ki unutmuşsun" şarkısı çalındı.

Tribünler coşku ile karşılaşmanın ilk düdüğünü beklerken kale arkası tribünü görsel şova imza attı. Migros tribününde "This is Kadıköy " 3 boyutlu koreografisi yapıldı. Koreografide stat, Aslan ve kanarya silüeti yer alırken, ayaklarıyla aslanı kovalayan kanarya resmedildi.

Fenerbahçeli futbolcular sahaya çıktıklarında tribünlere çiçekler atarak kadınlar gününü kutladılar.

Diego ilk kez bir derbide sahaya ilk 11'de çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.