Kaf-kaf Filede Tam Yol: 3-0

KADINLAR Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda liderliğini sürdüren Karşıyaka Asrın Grup, konuk ettiği Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni 3-0 yenerek 4'te 4 yaptı. Rahat bir oyun sonucunda ilk iki seti 25-19 kazanan yeşil-kırmızılı ekip, son seti...

02 Kasım 2014 Pazar 18:21
Kaf-kaf Filede Tam Yol: 3-0






KADINLAR Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda liderliğini sürdüren Karşıyaka Asrın Grup, konuk ettiği Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni 3-0 yenerek 4'te 4 yaptı.
Rahat bir oyun sonucunda ilk iki seti 25-19 kazanan yeşil-kırmızılı ekip, son seti de 25-14 alarak salondan 3-0 galip ayrıldı. Karşıyaka'nın ardından ikinci sırada yer alan Turgutlu temsilcisi Seremiksan da deplasmanda TVF Spor Koleji'ni 3-1 mağlup etti.
Grup'ta oynanan diğer maçlarda Arkasspor sahasında Antalya BŞB'yi 3-0 yenerken, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor da İzmir'de Rota Koleji'ni yine 3-0'lık sonuçla devirdi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.