Karabükspor Başkanı: Beşiktaş'ı Yenmek İstiyoruz

KARDEMİR Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Beşiktaş maçına büyük önem verdiklerini ve kazanmak istediklerini söyledi. Pazartesi günü sahalarında önemli bir maç oynayacaklarını belirten Yolbulan, Beşiktaş'ın iyi bir...

27 Kasım 2014 Perşembe 17:42
Karabükspor Başkanı: Beşiktaş'ı Yenmek İstiyoruz






KARDEMİR Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Beşiktaş maçına büyük önem verdiklerini ve kazanmak istediklerini söyledi.
Pazartesi günü sahalarında önemli bir maç oynayacaklarını belirten Yolbulan, Beşiktaş'ın iyi bir hava yakaladığını, ligin ofansif anlamda en hareketli, en üretken takımı olduğunu, bunun bilinciyle maça çıkacaklarını söyledi. Yolbulan, "Futbolcularımızın bu maçta üst düzey performans sergileyerek geçirmekte olduğumuz şanssız dönemi bir an evvel atlatmak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum" dedi.
Samba Sow'un sakatlığının sürdüğünü ve takıma katılmasının zaman alacağını, Ahmet İlhan'ın devre arasına kadar olmadığını belirten Yolbulan, Erkan'ın çalışmalara başlamasına rağmen Beşiktaş karşısında oynayamayacağını söyledi. Erdem'i ise maça yetiştirmeye çalıştıklarını vurgulayan Yolbulan, Viola'nın uzun bir aradan sonra takıma dönmesinin önemli olduğunu, ancak maç kondüsyonu açısında yüzde yüz seviyeye gelmesi için zamana ihtiyacı olduğunu kaydetti.
Lig sıralamasındaki yerlerinin can sıkıcı olmasına rağmen bu durumun aldatıcı olduğunu, ilk yarı sonuna doğru ligde taşların yerine oturacağına işaret eden Yolbulan, "Takımlar gerek puan ve gerekse oyun olarak birbirlerine çok yakınlar. Birkaç hafta içerisinde sıralamada sıçrama yapacağımıza inancımız tam" dedi.
Karabük gibi küçük bir kentin gururu Kardemir Karabükspor'un, Spor Toto Süper  Lig'deki bu mücadelesinin takdir edilmesi gerektiğini belirten Yolbulan, "Puansal anlamda sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz ama elbirliğiyle, Tolunay Hoca’mızla, futbolcularımızla, yönetimimizle, çalışanlarımızla ve tabii ki taraftarımızla bu mücadeleden de direne direne galip çıkacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.