Karabükspor-Yılmaz Vural: "Oyuncunun eşi ya da kız arkadaşı değilim"

KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, antrenmanda Viola'nın yüksek sesle konuştuğu için kendisine kırıldığını söyledi, "Ben oyuncunun eşi ya da kız arkadaşı değilim. Kimsenin kimseye kızma hakkı yok. Senin...

04 Mart 2015 Çarşamba 17:33
Karabükspor-Yılmaz Vural:






KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, antrenmanda Viola'nın yüksek sesle konuştuğu için kendisine kırıldığını söyledi, "Ben oyuncunun eşi ya da kız arkadaşı değilim. Kimsenin kimseye kızma hakkı yok. Senin kapris yapacağın yer, başka yerdir. Onlara yapacaksın" dedi.
Kardemir Karabükspor, hafta sonunda deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Yılmaz Vural gözetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden Emre Güngör ve Erdem katılmadı.
"HAKEM TARAFTARDAN ETKİLENDİ"
Antrenman sonunda kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Vural, 3-2 kaybettikleri Trabzonspor maçında şanssızlıklar yaşadıklarını söyledi. Hakemin taraftardan etkilendiğini savunan Yılmaz Vural, "Ancak kaybetmimize rağmen oyuncularımızın güvenini kazandık. Bu ileriye dönük güzel işaret" diye konuştu.
"7 GALİBİYET ALMALIYIZ"
Takımın puan durumunun çok kötü olduğunu, bu durumdan çıkmak için çaba serf ettiklerini belirten Yılmaz Vural, açıkylamasını şöyle sürdürdü:
"4 maçta 7 puan planlamıştık. Kolay değil. İstatistikler ortada. 21 maçta 4 maç kazanmış takım var. Kalan maçlarımızdan 7 galibiyet almamız lazım. Takımda bunu başaracak kalite var. Kardemir Karabükspor'un bulunduğu durum, hak ettiği durum değil. Oynadığı oyuna bakan herkes bu takımın ligde kalması gerektiğini bize iletiyor. Ben inanıyorum. Bu takım oynayacağı her takımı yenebilecek kapasiteye sahip. Oyuncularım bizi mahcup etmeyecek."
"3 RAKİBİMİZ VAR"
Gaziantepspor'da Muhammet'in oynayamayacak olmasının kendileri için avantaj olduğunu ifade eden Yılmaz Vural, şöyle konuştu:
"Rakibimizin 3 maçını izledik. Ne yapmak istediklerini, ne uygulamak istediklerini, oyuncu bireyselliğinin yeterli mi yetersiz mi olduğunu gördük. Çalışmalarımızda bunlara ağırlık vereceğiz. Ligde 9'uncu sıradalar. Onların ligde kalma şansı bizden daha kolay. Toleranslı bir takım ama biz ise kaybetme toleransı olmayan bir takımız. Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor bizim rakibimiz. Bu takımları yendiğimizde sıkıntıya düşecekler. Trabzonspor karşısındaki oyunun üstüne katarak bu maçlara çıkarsak kazanırız. Her şey çok güzel bir tek sonuca ihtiyacımız var. Hep birlikte bu takımın ligde kalması adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Oynamayan oyuncularımıza da teşvik verilecek."
"KART GÖREN OYUNCU BENİ BAŞINA BELA EDER"
Hakeme itiraz ederek anlamsız kart gören oyuncular için ceza uygulanacağını da açıklayan Yılmaz Vural, bu konuda şöyle dedi:
"Oyun gereği yapılmış her sarı kart başımızın üstünde, hatta kırmızı kart da dahil . Ama oyun dışı olanlar cezaya tabi olacak. İtirazla oyuncu sarı kart görürse, beni başına bela alır. Adam gibi görecek, itiraz etmeyecek. Adam gibi oyununu oynayacak. Bunu da kendilerine söyledim. Aramızda anlaşma var."
VİOLA MESELESİ
Bugün yaptıkları antrenmanda oyuncusu Viola'ya biraz yüksek sesle konuştuğunu,  oyuncusunun da kırıldığını söyleyen Yılmaz Vural, şöyle devam etti:
"Ben oyuncunun eşi ya da kız arkadaşı değilim. Kimsenin kimseye kızma hakkı yok. Senin kapris yapacağın yer başka yerlerdir, onlara yapacaksın. Oyuncu 2 saatlik çalışma içinde bizi dinlemek, istediklerimizi yapmak zorunda. Olumsuzlukta ben gidiyorsam, burada benim dediğim olacak, senin değil. Sonuç olarak sorumluluk bende. Hiç bir oyuncu gitti mi buradan? Kafkas gitti. Çünkü Türkiye liglerinde en büyük sorun antrenör oyuncu ilişkilerinde maalesef. Bana, (Niye bu kadar takım değiştiriyorsun?) diye soruyorlar. Gerekçelerimden bir tanesi budur. Ben antrenörlük yaparım, hiç kimse de umurumda olmaz. Gideriz 27’nci takım buluruz. Ama antrenör gibi çalışırım."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.