Karakartal 3 puanı 3 golle aldı

Beşiktaş Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 29. hafta karşılaşmasında deplasmanda Akhisar'ı 3-0 yendi.

13 Nisan 2018 Cuma 22:48
Karakartal 3 puanı 3 golle aldı






Karakartal 3 puanı 3 golle aldı

    Beşiktaş Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 29. hafta karşılaşmasında deplasmanda Akhisar'ı 3-0 yendi.Beşiktaş 29. haftanın açılış maçında Akhisar'ı 3-0 mağlup etti ve Galatasaray - Medipol Başakşehir karşılaşmasının olduğu haftayı avantajlı bir şekilde kapattı... Beşiktaş maç fazlasıyla liderlik koltuğuna da oturdu Beşiktaş maça kararlı ve hızlı bir başlangıç yaparken, henüz 3. dakikada Babel'in golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Golden sonra da oyundaki üstünlüğü elinde bulunduran siyah beyazlılar bu sefer de 20. dakikada Alvaro Negredo'nun golüyle skoru 2-0 yaparak ilk yarıyı tamamladı... İkinci yarıda da maça baskılı başlayan Beşiktaş 47. dakikada karşılaşmanın yıldızı olan Ryan Babel'in golüyle skoru 3-0 yaptı. Kalan dakikalarında birçok önemli fırsat bulan Beşiktaş başka gol atamayınca müsabaka 3-0 sona erdi. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 59'a yükseltirken, Akhisar 34 puanda kaldı...

 
 

Stat: Spor Toto Akhisar

Hakemler: Hüseyin Göçek, Ali Saygın Ögel, Erdem Bayık

Teleset Mobilya Akhisarspor: Lukac, Aykut Çeviker, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Ömer Bayram, Larsson, Serginho, Sissoko (Dk. 73 Bia), Kadir Keleş (Dk. 36 Paulo Henrique), Eray Ataseven, Seleznov (Dk. 60 Bilal Kısa)

Beşiktaş: Fabricio, Adriano, Pepe, Tosic, Caner Erkin, Quaresma (Dk. 81 Vida), Hutchinson, Medel, Babel, Talisca (Dk. 77 Tolgay Arslan), Negredo (Dk. 78 Mustafa Pektemek)

Goller: Dk. 3 ve 47 Babel, Dk. 20 Negredo (Beşiktaş)

Sarı kart: Dk. 49 Negredo (Beşiktaş)

Beinsports

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.