Kardemir Karabükspor- Akhisar Belediyespor Soyunma Odaları

Bülent DİKTEPE/ KARABÜK, () - KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında, çok sayıda sakat oyuncuları olduğunu 13-14 oyuncu ile sahaya çıktıklarını söyledi. Bazı oyuncuların...

24 Ekim 2014 Cuma 21:50
Kardemir Karabükspor- Akhisar Belediyespor Soyunma Odaları






Bülent DİKTEPE/ KARABÜK, () - KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında, çok sayıda sakat oyuncuları olduğunu 13-14 oyuncu ile sahaya çıktıklarını söyledi. Bazı oyuncuların sakatlıktan yeni çıktığını ve ilk 11'de oynayan 8 oyuncunun sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamadığını belirten Kafkas, şöyle dedi: "Bu zor durumda alınan 3 puan oldukça memnun edici. Oyuncularımız gerekli mücadeleyi verdi. Oyunun büyük bölümünde üstün olan taraf bizdik. Oynamaya çalışan bir takım vardı. Karşıda da oynatmamaya çalışan bir takım vardı. Buna rağmen kazanmak çok güzeldi. Bir çok oyuncumuzda büyük sıkıntılar vardı. Bu şartlar altında maç kazanmak çok zordu. Allah da yardım etti bize. Ben Allah'ın bir adaleti olduğuna inanıyorum, bize tecelli etti."
AKÇAY: BÜTÜN AMACIMIZ KALICI OLMAK
Akhisar Belediyespor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Karabükspor'un 3 puana daha fazla ihtiyacı olan taraf olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Maçı iyi götürdük, sahadaki duruşumuz iyiydi. Ama penaltı ve kırmızı kart sonrası eksik kalmak direnç açısından zordu. Biz dirençli olmamıza rağmen konsantrasyon ve yorgunluk maçın sonuna doğru bozulmaya başladı. Dolayısıyla da rakip son dakika gol attı. Tebrik ediyoruz. Takımımı tebrik ediyorum. Sahadaki duruşu, mücadele seviyesi istediğimiz düzeydeydi. Bizim gibi takımlar bu düzeyde kaldığı sürece ligde kalmak için gayretimizi göstereceğiz. Bütün amacımız ligin kalıcı takımı olmak." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.