Kardemir Karabükspor-galatasaray Maç Notları

ŞAMPİYONLAR Ligi'nde Almanya'da Borussia Dortmund'a farklı mağlup olan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor deplasmanında moral arıyor. 4'üncü yıldız için Fenerbahçe ile büyük bir yarışa giren Galatasaray'da sakatlığı...

08 Kasım 2014 Cumartesi 18:00
Kardemir Karabükspor-galatasaray Maç Notları






ŞAMPİYONLAR Ligi'nde Almanya'da Borussia Dortmund'a farklı mağlup olan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor deplasmanında moral arıyor.
4'üncü yıldız için Fenerbahçe ile büyük bir yarışa giren Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan Semih Kaya'nın yerine genç Koray Günter 11'de yer aldı.
Prandelli, Dortmund'a karşı sol bek oynayan Hakan Balta'ya bu maçta da forma verdi.
Dordmund deplasmanında yedek soyunan Burak, takımdaki yerini alırken, Sabri de geçen hafta olduğu gibi yine sağ bekte. Olcan'ın cezalı olduğu maçta Prandelli, Bruma'yı yedek soyundurdu.
Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda kale arkasında kendilerine ayrılan bölümü dolduran sarı kırmızılı taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan futbolculara alkış ve tezahüratlarla moral verdi. Taraftarlar takımı tribüne çağırarak alkışladı. Kardemir Karabüksporlu traftarlar da takımlarına destek için stadın büyük bölümünü doldurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.