Kardemir Karabükspor: "Hedef PTT 1'inci Ligi'nde misafirlik"

KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "PTT 1'nci Ligi'nde misafir olmak istiyoruz. İnşallah misafir olarak kalıp Süper Lig'e çıkarız. Bütün hedefimiz bu" dedi. Yeni sezonun hazırlıklarını...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 10:33
Kardemir Karabükspor:






KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "PTT 1'nci Ligi'nde misafir olmak istiyoruz. İnşallah misafir olarak kalıp Süper Lig'e çıkarız. Bütün hedefimiz bu" dedi.
Yeni sezonun hazırlıklarını Bolu'nun Gerede İlçesi'nde günde çift idman yaparak sürdüren Kardemir Karabükspor'un Şanlıurfaspor'dan transfer ettiği Simon Zenke ve Gökhan Alsan da kampa katıldı. Hüseyin Kalpar, iyi bir ortamda iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Takımında Süper Lig'den kalan çok futbolcu olmadığını, sıfırdan yeni bir kadro kurmaya çalıştıklarını ifade eden Hüseyin Kalpar, şöyle konuştu:
"FAYDALI OLACAK OYUNCULARI SEÇİYORUZ"
"Bu kolay değil ama kolay olmayan şeyi kolaylaştıracağız. Takıma faydalı olabilecek oyuncuları tercih etmeye çalışıyoruz. Bunun için de çok ince eleyip, sık dokuyoruz. Bu ligde faydalı olabilecek oyuncuları tercih ediyoruz. İnanıyorum ki almış ve alacak olduğumuz oyuncular bize faydalı olacaktır. Süper Lig'e çıkmak adına çok büyük bir efor sarf ederek başarı elde edeceklerdir. Ben bu inanç içerisindeyim."
"5 YENİ YABANCI OYUNCU ALACAĞIZ"
Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımın kurulmasıyla başarının gelemeyebileceğini, bunu da çalıştığı takımlarda yaşadığını vurgulayan Hüseyin Kalpar, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"İyi bir ekip ruhunu oluşturursan, iyi bir takımdaşlığı ortaya koyarsan başarı geliyor. Çalıştığım takımlarda bunu yaptım ve başarılı olduğum dönemler hep böyle oldu. Burada da bunu yapmaya çalışacağım. Çok önemli isimler çok faydalı olur veya çok para verip aldığın oyuncular çok faydalı olur düşüncesi içerisinde hiç olmadım. Önemli olan takıma faydalı olabilecek oyunculardır. İsmi çok büyüktür ama vereceği tartışılır. Bu tür oyuncuları tercih etmiyoruz. Süper Lig kadrosundan hiçbir yabancı oyuncumuz, takımda kalmayacak. 5 yeni yabancı oyuncuyla yolumuza devam edeceğiz."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.