Kardemir Karabükspor - Medicana Sivasspor Soyunma odaları

KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, küme düşmüş bir takım olmalarına rağmen kazandıkları 3 puanın önemli olduğunu söyledi. Kulübe maddi anlamda gelir sağladıklarını vurgulayan Vural, şöyle devam etti: "MURAT'IN...

24 Mayıs 2015 Pazar 17:56
Kardemir Karabükspor - Medicana Sivasspor Soyunma odaları






KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, küme düşmüş bir takım olmalarına rağmen kazandıkları 3 puanın önemli olduğunu söyledi. Kulübe maddi anlamda gelir sağladıklarını vurgulayan Vural, şöyle devam etti:
"MURAT'IN SAKATLANMASININH SORUMLUSU YAYINCI MI"
"Kalan 2 maçımızı kazanarak ligden düşmek istiyorduk. 31 puanla Ligden düşerek birilerine bir şeyler anlatmak istiyoruz. Kazanılan 3 puana sevinemiyoruz. Çünkü defans oyuncumuz Murat sakatlandı. Mayıs ayında 32 derece sıcaklıkta oyuncuları sahaya sürüyorsunuz. 2 dakika sonra saha kuruyor. Bas bas bağırıyoruz, 'yayıncı kuruluş istemiyor' diyorlar. Şansal Büyüka, (Bizimle alakası yok) dedi. Bu programı kim yaptıysa, Allah’a havale ediyorum. Yazık, günah değil mi şimdi sakatlanan oyuncumuza. Şimdi çapraz bağları kopan oyuncumuzun geleceği belli değil. Şimdi bunun sorumlusu maç programını yapanlar mı sorumlu? Gücün ön planda olduğu, zayıfın yok olduğu çok adaletsiz bir lig. Herkes tamam diyor ama olmuyor. Yalnız sizin yaptığınız hatayla değil, bu ligin kendi doğasından yapılan hatalarında takımların ligde kalıp kalmamaız veya şampiyon olup olmaması konusunda önemli rol oynadığı gerçeği ortada."
Son maçları olan Kayseri Erciyesspor maçına oyuncularını aynı motiveyle hazırlamaya çalışacağını ifade eden Vural, şöyle devam etti:
"Ligde her takımı yenecek kadar oynadık. Ama atılması gereken çok basit golleri atamıyoruz. Pozisyon yokken gol yiyoruz. Bu sene böyle bir dönem yaşadık. ’Düşmüş bir takım olarak son maçımızı evimizde oynarken bize biraz sitemleri oldu. Hakları var. Daha fazlasını da yapabilirlerdi sağ olsunlar. Medeni bir şekilde protestolarını yaptılar. Camia ve şehir olarak hepimiz ellerimizi başımızın arasına alarak düşüneceğiz. Başarısızlıkta ne kadar payımızın olduğunu tartışmamız, düşünmemiz gerekiyor. Çünkü futbol bitmiyor. Kardemir Karabükspor'un tekrar Spor Toto Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum."
Yılmaz, "kalacak mısınız gidecek misin" sorusuna, "Bu takım çıkmaya aday bir takım olacaksa, imkanlarını zorlayacaksa ben burada olmaktan gurur duyarım. Futbolcularıma kızamıyorum. Hepsinin ayaklarına sağlık. Ellerinden geleni yaptılar" dedi.
KAYNAK, KARABÜKSPOR'U TEBRİK ETTİ
Medicana Sivasspor teknik sorumlusu Orhan Kaynak, galibiyetlerinden dolayı Kardemir Karabükspor’u tebrik etti. Maçta daha fazla pozisyona giren tarafın kendilerinin olduğunu belirten Kaynak, şöyle devam etti:
"Oyun olarak çok beklentimiz yoktu. Çok sıcak bir havada maç oynandı. Bu sıcak havada oyuncuların çok iyi oynamasını beklemiyorduk. Ama top ayağında olan takımın iyi şeyler yapmaya çalıştığı bir maçtı. 2 takımın oyuncularını da kutluyorum. Ellerinden geleni yapmaya çalışılar. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince galip gelemedik, üzgünüz. Sezonu son hafta galip gelerek bitirmek istiyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.