Kardemir Karabükspor'a sağlık kontrolü

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da futbolcular ve teknik heyet, bugün sağlık kontrolünden geçirildi. Çarşamba günü Bolu'nun Gerede İlçesi'nde kampa girecek olan Kardemir Karabükspor'un teknik heyet ve futbolcuların8...

29 Haziran 2015 Pazartesi 15:24
Kardemir Karabükspor'a sağlık kontrolü






PTT 1'inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da futbolcular ve teknik heyet, bugün sağlık kontrolünden geçirildi.
Çarşamba günü Bolu'nun Gerede İlçesi'nde kampa girecek olan Kardemir Karabükspor'un teknik heyet ve futbolcuların8 özel bir hastanede yapılan sağlık kontrolünde futbolcuların vücut fonksiyonları kontrol edildi, kan örnekleri alındı. Teknik direktör Hüseyin Kalpar, çarşamba günü Gerede'de 15 gün sürecek kamp dönemlerinin başlayacağını, daha sonra 5 günlük iznin ardından 2'nci etap kamp çalışması için Afyonkarahisar'a gideceklerini söyledi.
Takıma faydalı olabilecek çok sayıda futbolcu ile transfer görüşmelerini sürdürdüklerini, anlaştıkları oyuncuların kampa katılacağını ifade eden Hüseyin Kalpar, şyunları söyledi:
"Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Kardemir Karabükspor düştüğü gibi ait olduğu Süperd Lig'e tekrar çıkacak, onun için buradayız. İnanıyorum ki en iyisini en doğrusunu yapabilecek güce sahip olacağız."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.