Kardemir Karabükspor'da Hedef Galibiyet

HAFTA sonu sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor'un basın sözcüsü Ziya Ünsal, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Ziya Ünsal, sakatlıklar açısından  talihsiz bir dönem geçirdiklerini...

05 Kasım 2014 Çarşamba 15:07
Kardemir Karabükspor'da Hedef Galibiyet






HAFTA sonu sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor'un basın sözcüsü Ziya Ünsal, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
Ziya Ünsal, sakatlıklar açısından  talihsiz bir dönem geçirdiklerini belirtti, "Ligde puan durumumuz pek iç açıcı değil. Torku Konyaspor mağlubiyeti de bunların bir parçası oldu. Ama ümidimizi yitirmedik. Aynı şevkle ve heyecanla çalışmalarımız devam ediyor" dedi. Galatasaray maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Ziya Ünsal, şöyle devam etti:
"Büyük takımlarla yaptığımız maçların hemen hemen tamamına yakını lehimize sonuçlandı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yenildi. Bu maça çok asılacaklar. Biz, bu maçın öneminin çok büyük olduğunu biliyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız. İyi futbol oynayan kazanacak. Ama kendi sahamızda oynuyor olmamız ve Torku Konyaspor mağlubiyeti sonrası oyuncularımızdaki hırsın daha da artması bizim avantajımız. En büyük amacımız bu maçı kazanabilmek. Onun için sahaya çıkacağız ve kazanacağız."
ANTRENMANDA 3 EKSİK
Kardemir Karabükspor, Galatasaray maçının hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından başladı. Teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları süren Ahmet İlhan, Samba Sow ve Viola katılmazken, Erkan ve İbrahim, düz koşu yaptı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.