Karşıyaka ağır yaralı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, () - KARŞIYAKA, PTT 1'inci Ligi'nde 10 yıldır dış sahada yenemediği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a bu defa deplasmanda 2 golle teslim olarak play off için ağır yara aldı. Yeşil kırmızılı...

09 Mart 2015 Pazartesi 12:56
Karşıyaka ağır yaralı






Ergin KARATAŞ / İZMİR, () - KARŞIYAKA, PTT 1'inci Ligi'nde 10 yıldır dış sahada yenemediği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a bu defa deplasmanda 2 golle teslim olarak play off için ağır yara aldı.
Yeşil kırmızılı ekibin ilk 6 yarışındaki rakiplerinden Albimo Alanyaspor, Şanlıurfaspor ve Samsunspor ise haftayı galibiyetle kapattı. Ancak Gaziantep fobisinden bu sezon da kurtulamayan Karşıyaka, farklı Orduspor galibiyetiyle tek hafta tutunabildiği play off hattından koptu, 33 puanla ilk 6'nın 3 puan gerisine düştü.
Teknik sorumlu Ayhan Akman ise karşılaşma sonrası bireysel hatalar yüzünden yenen gollerden şikayet ederken, "Resmen 2 golü de kendi kalemize attık. Aslında iyi oynadık. Futbolcularım istediklerimi yaptı. Mücadelemizin karşılığı asla yenilgi değildi" dedi. Rakiplerin aldığı sonuçlarla ilgilenmediğini belirten Ayhan Akman, "Oyun planımızı, taktik anlayışımızı ve mücadeleyi sahaya yansıtıp kazandıkça rakiplerin aldığı skorlara bakmıyorum. Yarıştan kopmayacağız" diye konuştu.

Antrenörlük belgesiyle ilgili sorun yüzünden 2 haftadır takımını tribünden izleyen Ayhan Akman, aksilik çıkmadığı taktirde Manisaspor müsabakasında sahada olacağını söyledi.
YUSUF ŞİMŞEK'E DARBE
Karşıyaka'yı çalıştırmaktan vazgeçip play off yarışındaki rakiplerinden Antalyaspor'la anlaştığı için camianın tepkisini çeken Yusuf Şimşek, geçtiğimiz hafta 2 eski Karşıyakalı'dan darbe yedi. Yusuf Şimşek yönetiminde direkt Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Antalyaspor, pazar günü 10 kişi kalan Samsunspor'a deplasmanda 2-1 yenildi. Samsunspor'un gollerini Yusuf Şimşek'in Karşıyaka'da yıldızının barışmadığı Mustafa Sevgi ve Ofoedu attı. Karşıyaka'da ilk yarıda pek çok maçta 11'e giremeyen, alacağı için FIFA'ya başvurduktan sonra Yusuf Şimşek tarafından gözden çıkarılan Ofoedu, devre arasında gittiği Samsunspor'da 4 gol attı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.