KARŞIYAKA-ALBİMO ALANYASPOR MAÇINDAN NOTLAR

Ergin KARATAŞ/İZMİR,()- 3 DEĞİŞİKLİK YAPTI PTT 1'inci Lig’de son iki maçta 1 puan toplayabilen Karşıyaka’da teknik direktör Yusuf Şimşek, Albimo Alanyaspor karşısında kadroda 3 değişiklik yaptı. Yusuf Şimşek, hafta...

21 Aralık 2014 Pazar 14:29
KARŞIYAKA-ALBİMO ALANYASPOR MAÇINDAN NOTLAR






Ergin KARATAŞ/İZMİR,()-

3 DEĞİŞİKLİK YAPTI
PTT 1'inci Lig’de son iki maçta 1 puan toplayabilen Karşıyaka’da teknik direktör Yusuf Şimşek, Albimo Alanyaspor karşısında kadroda 3 değişiklik yaptı. Yusuf Şimşek, hafta içinde babasının rahatsızlığı nedeniyle gittiği Azerbaycan’dan geç dönen Shukurov, Onur ve sakatlığı nedeniyle devreyi kapatan Juninho’nun yerine Servan, Rıdvan ve Ahmet’i oynattı
RIDVAN HAFTALAR SONRA
Karşıyaka’da sezon başında takımın bankolarından olan, daha sonra kızağa çekilen Rıdvan, 5 hafta sonra ilk kez forma giydi. Adana Demirspor deplasmanının ardından kızağa çekilen sağ bek geçtiğimiz haftarda Yusuf Şimşek’le tartıştığı için bir süre kadro dışı kaldı.

ESKİ TAKIMLARINA KARŞI OYNADILAR
Albima Alanyaspor’da Timuçin ve Sercan Türkeri, eski takımlarına karşı görev yapmanın heyecanını yaşadı.
SEYİRCİ YİNE AZDI
Karşıyaka iç saha maçlarını oynadığı Buca Arena’da bu sezon geride kalan 5 karşılaşmada olduğu gibi yine yalnızları oynadı. Tribünlerde az sayıda seyirci vardı. Bu sezon formasına her maç farklı göğüs reklamları alan Karşıyaka sahaya Yamanlar Su reklamıyla çıktı.
OYUNCULARINA KIZDI
Yeşil kırmızılılarda Yusuf Şimşek, ilk yarıdaki pozisyonların ardından futbolcularına çok kızdı. Şimşek orta sahada kaptırılan bir topun ardından sinirden saçlarını yoldu. Genç teknik adam henüz 30'uncu dakikada orta sahada Servan’ın yerine Onur Okan’ı oyuna aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.