Karşıyaka Ersin Veli'yi kadrosuna kattı

TRANSFER sezonun hareketli takımlarından Karşıyaka, Eskişehirsporlu orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer'in ardından Yeni Malatyasporlu eski stoperi Ersin Veli'yi de kadrosuna kattı. Karşıyaka'ya 2012-2013 sezonunda Giresunspor'dan gelen ve o...

02 Ağustos 2015 Pazar 15:34
Karşıyaka Ersin Veli'yi kadrosuna kattı






TRANSFER sezonun hareketli takımlarından Karşıyaka, Eskişehirsporlu orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer'in ardından Yeni Malatyasporlu eski stoperi Ersin Veli'yi de kadrosuna kattı. Karşıyaka'ya 2012-2013 sezonunda Giresunspor'dan gelen ve o sezon yeşil kırmızılı formayı 11 maçta terleten 33 yaşındaki futbolcuyla 1 yıllık sözleşme imzalanacağı açıklandı. Futbola Anadolu Üsküdar'da başlayan Ersin, Düzcespor, Fethiyespor, Darıca Gençlerbirliği, Eyüpspor, Diyarbakırspor, Giresunspor, Samsunspor, Eyüpspor, Tavşanlı Linyitspor ve son olarak da Yeni Malatyaspor'da oynadı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.