Karşıyaka Nobre ile anlaşamadı

KARŞIYAKA'da Brezilyalı Nobre'nin transferi olumsuz sonuçlandı. Parasal konularda anlaşmaya varılan 35 yaşındaki yıldız santrfor, yönetim 2 senelik sözleşme konusunda çekimser kalınca İsveçre 2'nci Ligi'nde mücadele eden FC Wil 1900...

04 Temmuz 2015 Cumartesi 14:42
Karşıyaka Nobre ile anlaşamadı






KARŞIYAKA'da Brezilyalı Nobre'nin transferi olumsuz sonuçlandı. Parasal konularda anlaşmaya varılan 35 yaşındaki yıldız santrfor, yönetim 2 senelik sözleşme konusunda çekimser kalınca İsveçre 2'nci Ligi'nde mücadele eden FC Wil 1900 takımına imza attı. İsviçre temsilcisinde Türk futbolunun yakından tanıdığı isimlerden Erdal Keser, sportif direktör, Fuat Çapa ise teknik direktör olarak görev yapıyor.
Transferde daha önce Kayserispor'dan orta saha Mehmet Eren Boyraz, sol bek Çağlar Birinci, Altınordu'dan forvet Taha Balcı ve Gürcü stoper Amisulashvili'yle anlaşan
Karşıyaka, pazartesi akşamına kadar birkaç oyuncu daha alarak Erzurum kampına asları göndermeyi hedefliyor. Yeşil kırmızılılara 1860 Münih'ten Ganalı orta saha Anthony Annan ve Milan'dan İspanyol sol bek Didac Vila, menajerler tarafından önerildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.