Karşıyaka'da 2 Yedek Galibiyete Damga Vurdu

PTT 1'inci Ligi'nde Samsunspor ve Adana Demirspor'a mağlup olan Karşıyaka, cumartesi günü Bucaspor'u 1-0 yenerken sezon başında yedek kulübesinde kalan kaleci Behram ile santfor Can Erdem, galibiyete damgasını vuran...

23 Kasım 2014 Pazar 13:21
Karşıyaka'da 2 Yedek Galibiyete Damga Vurdu






PTT 1'inci Ligi'nde Samsunspor ve Adana Demirspor'a mağlup olan Karşıyaka, cumartesi günü Bucaspor'u 1-0 yenerken sezon başında yedek kulübesinde kalan kaleci Behram ile santfor Can Erdem, galibiyete damgasını vuran isimler oldu.
David Loriya'daki form düşüklüğü üzerine 3 hafta önce eldivenleri devralan Behram Bucaspor'un gol silahı İskender'e yüzde yüzlük pozisyonlarda geçit vermezken son dakikalarda Henrique'nin mutlak gollük bir kafa vuruşunu çelerek ilk 11'deki yerini sağlamlaştırdı.
Brezilyalı Kahe'nin yerine formayı kapan Can Erdem de geçen hafta deplasmanda 2-1 kaybedilen Adana Demirspor karşılaşmasında attığı golden sonra Bucaspor derbisini de boş geçmedi. 60'ıncı dakikada nefis bir pasla Ofoedu'yu topla buluşturan Can, Nijeryalı oyuncunun rakip defansı hataya zorlayarak takımının penaltı kazanmasını sağladı. Aynı dakikada topun başına geçen 27 yaşındaki santrfor, genç kaleci Çağlar'ı ters köşeye yatırıp, 3 puan getiren golün sahibi oldu.
ŞİMŞEK: "SKORU KORUDUK"
Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek 1-0 kazandıkları Bucaspor derbisi sonrası, son 2 hafta Samsunspor ve Adana Demirspor karşısında öne geçmelerine rağmen kaybettiklerini hatırlatırken şunları söyledi:
"İlk yarıda etkili olduğumuz söylenemez ancak ikinci yarıda golden sonra iyi oynadık. Her zaman iyi futbol sonuç vermeyebilir. Bazen kötü oyunla kazanmak da var. Hatalarımızdan ders alıp bu kez skoru korumayı bildik. Futbolcu kardeşlerimi kutluyor, bize her türlü imkanı sağlayan yönetime ve soğuk havada bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. İlk 6'dan vazgeçmeyip 100 yıllık kulübümüzü Süper Lig hedefine taşımak için çalışacağız."
DİNİZ: "SAĞDUYULU OLALIM"
Derbinin devre arasında taraftarlarla gerginlik yaşayan Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, sağduyu çağrısı yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a stat sorunuyla ilgili tepki gösteren taraftarlardan birinin kendisine hakaret ettiğini belirten Başkan Diniz, "Arkam dönük olduğu için kimin söylediğini görmeden, gözgöze geldiğim suçsuz bir başka taraftara tepki gösterdim, sonra mahçup oldum. Kendisinden özür diliyorum. Ben de her Karşıyakalı gibi kulübümüze stat ve tesis yapılmasını istiyorum. Birbirimizi zedelemeden, sağduyulu hareket etmeliyiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.