Karşıyaka'da Tuyuran sportif direktör

YUSUF Şimşek'in istifasından sonra çalıştırması için Ayhan Akman'la anlaşan Karşıyaka yönetimi, Altyapı Sorumlusu Rıza Tuyuran'ı da A takım sportif direktörlüğü görevine getirdi. Ayhan Akman'ın pro lisansı olmadığı için...

27 Şubat 2015 Cuma 12:53
Karşıyaka'da Tuyuran sportif direktör






YUSUF Şimşek'in istifasından sonra çalıştırması için Ayhan Akman'la anlaşan Karşıyaka yönetimi, Altyapı Sorumlusu Rıza Tuyuran'ı da A takım sportif direktörlüğü görevine getirdi.
Ayhan Akman'ın pro lisansı olmadığı için sahaya teknik sorumlu olarak bu diplomaya sahip Tuyuran'ın çıkacağı öğrenildi. Yusuf Şimşek, Antalyaspor'a giderken pro lisansını kullandığı Mustafa Ati Göksu'yu da yanında götürmüştü.
Futbol Şube Yöneticisi ve Altyapı Başkanı Metin Yıldırım, camianın yakından tanıyıp sevdiği Rıza Tuyuran'ın tecrübesiyle Ayhan Akman'a ve takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi. Tuyuran'ın yerine altyapı sorumluluğuna getirilen Murat Sır'ın altyapı genel menajerliğini de sürdüreceği, yardımcılığını ise Barış Mayadağ'ın yapacağı açıklandı.
Bu arada Ayhan Akman'ın yardımcısı olma isteği kabul edilmeyen U-21 teknik direktörü Osman Demir istifa etti. Görevi U-21'i antrenörü Erol Özgür sürdürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.