Karşıyakalı Can korkuttu

PTT 1'inci Ligi'nde attığı 8 golle Karşıyaka'nın en skorer ismi olan Can Erdem'in rahatsızlığı, takım arkadaşları, teknik heyet ve yönetimi korkuttu. Şiddetli karın ağrıları çeken Can, İstanbul'a giderek daha önce forma giydiği...

28 Mart 2015 Cumartesi 14:57
Karşıyakalı Can korkuttu






PTT 1'inci Ligi'nde attığı 8 golle Karşıyaka'nın en skorer ismi olan Can Erdem'in rahatsızlığı, takım arkadaşları, teknik heyet ve yönetimi korkuttu.
Şiddetli karın ağrıları çeken Can, İstanbul'a giderek daha önce forma giydiği Beşiktaş'ın kulüp doktoruna muayene oldu. Can'a dalak büyümesi teşhisi konuldu. Antrenmanlara devam eden Can, rahatsızlığınn sebebini öğrenmek için İzmir'e dönüşünde kan testi yaptırdı. Test numunelerinin Ankara'ya gönderildiği, sonuç beklendiği öğrenildi.
 Vücutta kan depolayan ve kirli kanı temizleyen organ olarak bilinen dalağın büyümesinin çeşitli sebepleri bulunuyor. Dalak büyümesinin tedavisi duruma göre ameliyatla veya antibiyotik kullanımıyla yapıldığı bildirilldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.