Karşıyakalı taraftarlar isyan etti

PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka, son 4 maçında puan alamayarak bitime 3 hafta kala play off yarışına da havlu attı. 5-0'lık Altınordu, 2-0'lık Denizlispor ve 1-0'lık Giresunspor yenilgilerinin ardından Albimo Alanyaspor deplasmanında...

03 Mayıs 2015 Pazar 13:22
Karşıyakalı taraftarlar isyan etti






PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka, son 4 maçında puan alamayarak bitime 3 hafta kala play off yarışına da havlu attı.
5-0'lık Altınordu, 2-0'lık Denizlispor ve 1-0'lık Giresunspor yenilgilerinin ardından Albimo Alanyaspor deplasmanında da 5-1'le bozguna uğrayan yeşil kırmızılı ekibin kötü performansı taraftarları isyan ettirdi. Karşıyaka'ya gönül verenler, takımın son 4 maçta 13, son 7 maçta ise 22 gol yediğine dikkat çekerken, futbolcuların sezon başında sosyal medyada yayınladıkları videoda verdikleri sözü hatırlatıp sert eleştirilerde bulundular.
Taraftarlar, futbolculara gece hayatları, yönetime de teknik adam seçimleri ve Ofoedu, Berkan gibi isimlerin devre arasında elden kaçırılması nedeniyle de sitemde bulundular.
FUTBOLCULARIN VERDİKLERİ SÖZ ŞUYDU
Yeşil kırmızılı futbolcuların sezon başında sosyal medyada yayınladıkları videoda verdikleri söz şöyle:
"Karşıyaka Spor Kulübü sporcusu olarak; kendimi sezon boyu hazır tutacağıma, sahaya çıktığımda terimin son damlasına kadar savaşacağıma, Karşıyaka formasının hakkını vereceğime, hocamın ve teknik ekibimin bana olan güvenini boşa çıkarmayacağıma, 90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmayacağıma, elimden gelenin daima en iyisini yapacağıma, her topa koşacağıma, her rakibe basacağıma, gerekirse tekmeye kafa atacağıma, hakemlerle değil rakiple savaşacağıma, bizi hiçbir koşulda ve hiçbir yerde yalnız bırakmayan taraftarımıza layık olmaya çalışacağıma, onları asla utandırmayacağıma, yenilsek bile formanın sırılsıklam olacağına ay yıldızlı armamızın başarıya ulaşmasında varımı yoğumu ortaya koyacağıma söz veriyorum."
BAŞKAN DA TEPKİLİ
Takımın kötü performansı, kongrede aday olmayacağını açıklayan ve görevdeki son günlerini yaşayan Başkan Fatih Diniz'i de isyan ettirdi. Skorların üzücü olduğunu söyleyen Başkan Diniz, "Futbolcular, kendi aralarında bile konuşmuyor, prestijlerini düşünmüyor, kariyerlerini hiçe atıyorlar" dedi.
Futbolculara ceza kesmeye başlayan Karşıyaka'da Ahmet Arı, Servan, Yenal, Cenk gibi isimler son maçta kadroya bile alınmadı.
KALELERİ ŞAŞIRDILAR
Karşıyaka, son 4 haftada kendi kalesine 3 gol attı. Altınordu derbisinde Cenk ve Rıdvan, son Albimo Alanyaspor deplasmanında ise Mehmet Yiğit, kendi ağlarını havalandırdı. Ligde 42 puanda kalan yeşil kırmızılı ekip sezonu Boluspor, deplasmanda Kayserispor ve Adanaspor maçlarıyla tamamlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.