Karşıyaka'ya Acar dopingi

KARŞIYAKA'nın 21 Mayıs'ta Ali Erten'in başkanlığa seçildiği genel kuruldan önce 1 milyon 266 bin TL ödeyerek transfer yasağını kaldıran İstanbullu işadamı Erdal Acar, 2 milyon 800 bin TL tutarındaki icralık borçlardan kaynaklanan...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 14:56
Karşıyaka'ya Acar dopingi






KARŞIYAKA'nın 21 Mayıs'ta Ali Erten'in başkanlığa seçildiği genel kuruldan önce 1 milyon 266 bin TL ödeyerek transfer yasağını kaldıran İstanbullu işadamı Erdal Acar, 2 milyon 800 bin TL tutarındaki icralık borçlardan kaynaklanan ikinci yasağı kaldırmak için de yönetime söz verdi.
Futbol Federasyonu'nun (TFF) kongreden hemen sonra kulübe tebliğ ettiği yeni yasakla şoke olan yönetim, Acar'ın gerekli ödemeyi yapacağını söylemesiyle derin bir nefes aldı. Erdal Acar, böylelikle bir hafta bile dolmadan yeşil kırmızılı kulübe 4 milyon TL'nin üzerinde kaynak aktarmış olacak.
Erdal Acar'ın sağladığı ekonomik desteğinin sorumluluklarını artırdığını söyleyen Başkan Ali Erten, "Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ancak sponsorumuz var, diye rahat davranmayacağız. Hem sportif başarıya ulaşma hem de tesisleşme konusunda verdiğimiz sözleri tutmak için çok daha fazla çalışacağız" dedi.
Öte yandan yeşil kırmızılı yönetim, yarın akşam toplanarak görev bölümünü yapacak. Yönetimde Erdal Acar'ın yeğeni Devrim Acar ve Osman Kırkpınar'ın futbol, Tamer Ustaoğlu'nun basketbol, Ali Talak'ın ise voleybol şube sorumlusu olarak görev yapması bekleniyor.
RAPOR HAFTAYA
Karşıyaka'nın yeni sportif direktörü Recep Çetin ve teknik direktör Ogün Temizkanoğlu, hafta içinde Avrupa'da bazı oyuncuları izledikten sonra hafta sonunda İzmir'e dönecek. Yeşil kırmızılı ekibin son haftalardaki pek çok maçını takip eden ikili, sözleşme imzaladıktan sonra takımda kalmasını istedikleri futbolcularla da görüşecek.
Kaarşıyaka'da Can, Ramazan, Ahmet, Behram, Rıdvan, Kahe, Mehmet Ayaz, Onur Alkan ve kiralık gelen Mustafa Aşan ile Cenk'in sözleşmeleri bitiyor. Ahmet, Servan ve Shukurov ise lig bitmeden ayrılmıştı.
Recep Çetin, "Şampiyon olacak, lige uygun kadroyu kuracağız. Takımda yalnız generaller değil koşacak askerler de olacak" dedi.
BÜYÜKŞEHİR SADECE YIKINTILARI ONAYLADI
Karşıyaka İlçe Stadı'nın 15 bin seyirci kapasiteyle yenilenmesi projesine karşı çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, tribün yıkıntıları için kapıyı açtı. Yıkım çalışmalarını tamamlayan yüklenici firma Ali Acar İnşaat'ın yaptığı başvuruya olumlu yanıt veren Büyükşehir, hafriyatın moloz döküm alanlarına dökülmesini onayladı.
RUHSAT SORUNU ÇÖZÜLMEYİNCE DAVUTOĞLU TEMEL ATAMADI
Karşıyaka Stadı'nın temelini atması beklenen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ruhsat sorunu henüz çözülmediği için resmi temel atma töreni yaptırmadığı iddia edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.