Karşıyaka'ya filede büyük hayal kırıklığı

KADINLAR Voleybol 2'nci Ligi Final Etabı'nda Salihli Belediyespor ve Halkbank'a 3-1 yenilerek havlu atan Karşıyaka Asrın Grup, bir kez daha 1'inci Lig'in kapısından dönmenin üzüntüsünü yaşadı. Dördüncü sezonunu geçirdiği 2'nci Lig'de...

19 Nisan 2015 Pazar 12:31
Karşıyaka'ya filede büyük hayal kırıklığı






KADINLAR Voleybol 2'nci Ligi Final Etabı'nda Salihli Belediyespor ve Halkbank'a 3-1 yenilerek havlu atan Karşıyaka Asrın Grup, bir kez daha 1'inci Lig'in kapısından dönmenin üzüntüsünü yaşadı.
Dördüncü sezonunu geçirdiği 2'nci Lig'de üçüncü kez play off'tan eli boş dönen yeşil kırmızılılar, iddialı bir kadro kurup mutlak şampiyonluk hedefi belirlemesine rağmen 1'inci Lig özlemini dindiremedi.
Bu sezon Alessia Safronova ve Marina Tumas gibi 2 deneyimli oyuncuyla anlaşarak 1 milyon TL'lik bütçeyle yola çıkan Karşıyaka Asrın Grup, final kabusunu yine aşamadı. Altyapı ağırlıklı kadrosuyla mücadele edip play off'a kalamadığı 2013-14 sezonu dışında her yıl maliyeti yüksek takımlar oluşturan yeşil kırmızılılar, 4 senede voleybola yaklaşık 3.5 milyon TL harcamasına rağmen hayal kırıklığı yaşadı.
SANCAK'IN İSYANI
Karşıyaka Asrın Grup Antrenörü Nejat Sancak, final etabında Salihli'ye 3-1 yenildikleri ilk maçın baş hakemi Erdal Akıncı'ya ateş püskürdü. Akıncı'nın skandal bir yönetim sergilediğini söyleyen Sancak, "Rakibin faullerini görmedi. Emek hırsızlığı yaptı. Maçın tekrarını izledim, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ümit Sokullu da incelesin. Hakkımı helal etmiyorum, kendisini Allah'a havale ediyorum. Emeğimizi çaldı. FIVB kartını iade etsin. Salihli'yi yenseydik 1'inci Lig'e çıkardık. Bu mağlubiyetle motivasyonumuzu kaybettik, 1 yıllık emeğimiz boşa gitti" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.