Kartal Partizan'ı evinde devirdi: 4-0

UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Beşiktaş, deplasmanda Sırbistan temsilcisi Partizan'ı 4 - 0 mağlup etti. Partizan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Siyah-beyazlıların gollerini 18. dakikada Veli, 45. dakikada Demba...

24 Ekim 2014 Cuma 00:03
Kartal Partizan'ı evinde devirdi: 4-0






Kartal Partizan'ı evinde devirdi: 4-0

UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Beşiktaş, deplasmanda Sırbistan temsilcisi Partizan'ı 4 - 0 mağlup etti.

Partizan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Siyah-beyazlıların gollerini 18. dakikada Veli, 45. dakikada Demba Ba, 52. dakikada Oğuzhan ve 54. dakikada Gökhan Töre kaydetti.

Grupta oynanan diğer maçta ise Tottenham, sahasında Asteras Tripolis'i 5 - 1 yendi.

Bu sonuçla Tottenham 5 puanla grupta ilk sırada yer alırken, aynı puanı bulunan Beşiktaş 2. sırada bulunuyor. Asteras Tripolis 4 puanda kalırken, Partizan Belgrade ise 1 puanla son sırada yer aldı.


BİLİÇ'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Partizan maçından sonra açıklamalarda bulundu.  Bilic'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Tamamıyla kazanmayı hakettik. İki tarafı da, taraftarları da kutluyorum. Maçta yapılması gereken her şeyi yaptık. Baştan sonra üstün götürdük ve maçı kazandık.

Her maçta rakiplerimizden üstündük. Çok iyi oynuyoruz. Bugün için oyuncularımızdan daha fazlasını isteyemem. Sezon başında iniş çıkışlar olur ama standartlarımızı sabit tutmaya çalışıyoruz. Oyuncularımız hata yaptığı zaman kendilerini yapıcı bir şekilde eleştirebiliyorlar. Bu beni mutlu eden şey.

Veli harika bir oyuncu. Ceza sahasından çok şut attık. Veli de Gökhan da denedi ve iyi sonuçlar aldık. Ama kendimizi kaptırmamalıyız. Sıkı çalışmaya devam ediyoruz. Hâlâ Ekim ayındayız. Tamamıyla odaklanmış bir şekilde devam etmeliyiz."

Anahtar Kelimeler:
Partizan Beşiktaş Maçı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.