Kartal yarışı bırakmıyor

Beşiktaş Lig yarışında bende varım demeye devam ediyor.

23 Nisan 2019 Salı 08:40
Kartal yarışı bırakmıyor






Kartal yarışı bırakmıyor

   Beşiktaş Lig yarışında bende varım demeye devam ediyor.Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 87'de Burak Yılmaz'ın muhteşem frikik golüyle 2-1 yendi. Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Beşiktaş 56 puana çıkarak liderle farkı 6'ya indirdi, Galatasaray'la üç puanlık farkı korudu.Demir Grup Sivasspor ise 35 puanla 13. sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın golleri 31'de Vida ve 87'de Burak'tan, Sivasspor'un golü ise 45'te Diabate'den geldi.

   Maçtan sonra kouşan Burak Yılmaz şunları söyledi;”Herkese çok teşekkür ederim ama Tolgahan’a ayrı teşekkür ediyorum kaybedince tebrik etmeyi de biliyor aslan gibi bir kardeşimiz. Hocamız frikiklerde beni ve Adem’i yazıyor. Tolgahan’a baktım, yakın köşeye vuracağımı sandı. Çok emindi oraya vuracağımdan 2 kişi o tarafa koydu barajda. Topu görmediği için uzak köşeye vurmak istedim. Tuzağa düştü diyelim kardeşim. Bugünün en güzel hareketi Tolgahan’ın beni tebrik etmeseydi”

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşDG.Sivasspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.